«Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα τον συνοδεύσει με το πλοίο»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

«Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα τον συνοδεύσει με το πλοίο»

Την αποκάλυψη ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης βρίσκεται στη Σάμο, στο νεκροτομείο όπου η σορός του 11χρονου γιου του υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, έκανε η μητέρα του παιδιού και πρώην σύντροφος του ηθοποιού. 

Με μήνυμά της στα social media, η χτυπημένη από τη μοίρα μάνα του 11χρονου παιδιού που πνίγηκε στην Ικαρία θέλησε να αποκαλύψει πού ακριβώς βρίσκεται και τι κάνει ο πρώην σύντροφός της, πατέρας του παιδιού της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη».

Στο πλευρό του Οδυσσέα Σταμούλη βρίσκεται και ο επίσης ηθοποιός αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης, συγκλονισμένος και εκείνος από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια.

Η σορός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί από τη Σάμο με πλοίο στην Αθήνα προκειμένου να γίνει η κηδεία του την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Σήμερα το πρωί (12/8) βγήκε και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έριξε φως στα αίτια του θανάτου του μικρού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 11χρονος Χρήστος Σταμούλης πέθανε από πνιγμό.

mana-stamouli.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved