Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει topless στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης! Αλλά ποιος το πρόσεξε;
Showbiz

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει topless στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης! Αλλά ποιος το πρόσεξε;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φέτος το καλοκαίρι έχει «οργώσει» το Αιγαίο απολαμβάνοντας τις διακοπές της τις οποίες συνδυάζει με δουλειά!

Μπορεί η παραμονή της στη Ρόδο την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών να μην ήταν και η πιο ευχάριστη εμπειρία για εκείνη, την αντάμειψε όμως ό,τι επακολούθησε!

Μετά και τις όμορφες διακοπές της στη Μύκονο, είχε έρθει σειρά της Αρχόντισσας των Κυκλάδων, της όμορφης Σαντορίνης για να περάσει όμορφες στιγμές και εκεί και να απολαύσει πολλές δυνατές συγκινήσεις που προσφέρει στους επισκέπτες του το νησί του ηφαιστείου.

Και προφανώς, για να ανταποδώσει, η όμορφη influencer και instagrammer χάρισε στο κοινό μοναδικές πόζες της φορώντας απολύτως τίποτα από πάνω, με φόντο το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Ποιος όμως λέτε μπορεί να πρόσεξε το αριστούργημα της φύσης μπροστά στη θέα της Αλεξάνδρας να ποζάρει κατ' αυτόν τον τρόπο;

Η απάντηση είναι ότι πολλοί λίγοι μάλλον ασχολήθηκαν με τα κόκκινα χρώματα του ουρανού την ώρα που έδυε ο ήλιος καθώς η Αλεξάνδρα είχε την απόλυτη προσοχή των followers της. Δείτε τις φωτό που ανέβασε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved