Συνεχίζει να προκαλεί η Super Κική - Η ανάρτηση που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο μετά τις δηλώσεις
Showbiz

Συνεχίζει να προκαλεί η Super Κική - Η ανάρτηση που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο μετά τις δηλώσεις

Συνεχίζει να προκαλεί και διαδικτυακά η Super Κική μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

H γνωστή influencer έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό λίγες ώρες μετά από τις δηλώσεις που έκανε. Η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε αναφορά στον Σταύρο Ξαρχάκο.

«Καλημέρα ρε παιδιά. Ξαρχάκο το νου σου. Όλο το Beef εδώ. Ξαρχάκο ερχόμαστε», έγραψε στα stories της, η Super Κική.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

kiki_1_2.jpg
kiki

Όσα είπε για τον Σταύρο Ξαρχάκο:
«Σας έχω πει που δούλευα σερβιτόρα και ήταν Πρωτοψάλτη με Ξαρχάκο. Πολύ αυστηρός ρε παιδί μου. Μου είχαν πει να μη σερβίρω την ώρα που βγαίνει ο Ξαρχάκος. Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει. Εγώ νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω "δεν είναι αυτός ας βγω”.

Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω "δεν παίζει" και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους "ντιν". Ακούστηκε αυτό το “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει "Σςςςς". Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και 'γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μαλ@κια που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το "σουτ". Για ένα 20αρικάκι μου το πες το "σουτ" και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια. Ξαρχάκο με μένα δεν τα βάζεις, έχεις ένα μπλοκ από μένα», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved