Super Κική: Ο σάλος, τα σχόλια για τον Ξαρχάκο, τα γαλλικά της, η σάτιρα και η μακροσκελής απάντηση
Showbiz

Super Κική: Ο σάλος, τα σχόλια για τον Ξαρχάκο, τα γαλλικά της, η σάτιρα και η μακροσκελής απάντηση

Με μία μακροσκελή απάντησή επανήλθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Super Κική.

Η γνωστή Instagrammer έσπευσε να απαντήσει με γαλλικά σε όσους την κρίνουν, τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της η Super Κική «έσπασε» τη σιωπή της και ξεκαθάρισε τα πράγματα καθώς όπως τόνισε η προβολή του βίντεο της στην τηλεόραση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για όσα συνέβησαν.

SUPER-KIKI.jpg

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας! Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα! Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες» έγραψε η Super Κική.

ΚΙΚΙ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved