Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης στο τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο γιο του
8737332
Showbiz

Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης στο τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο γιο του

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την ανείπωτη θλίψη που νιώθουν οι γονείς του 11χρονου Χρήστου που έχασε τόσο πρόωρα και τόσο τραγικά τη ζωή του στην Ικαρία, όταν πνίγηκε. 

Από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (10/8) ο κόσμος άλλαξε για πάντα για την οικογένειά του και κυρίως για τους γονείς του που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους έχασε τόσο άδικα και ξαφνικά τη ζωή του.

838418.jpg

Σήμερα (14/8) ο πατέρας του Οδυσσέας Σταμούλης και η μητέρα του, Κωνσταντίνα έπρεπε να του πουν το στερνό «αντίο» προσπαθώντας συγχρόνως να «μαζέψουν» όση δύναμη τούς έχει απομείνει για να ανταπεξέλθουν σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση.

IMG_8260.jpg

Υποβασταζόμενος ο Οδυσσέας Σταμούλης

Τραγικές φιγούρες και οι δύο στην κηδεία του γιου τους, είχαν στο πλευρό τους δικούς τους ανθρώπους για να τους στηρίζουν, παρ' όλο που τέτοιες στιγμές είναι δύσκολα διαχειρίσιμες.

IMG_8255.jpg

Δύναμη ψυχής

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, παρά το γεγονός ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε τα τραγικά νέα, βρήκε το κουράγιο να συνοδεύσει τον νεκρό γιο του από την Ικαρία όπου βρέθηκε νεκρός, μέχρι το νοσοκομείο της Σάμου την περασμένη Παρασκευή, οπότε και θα γινόταν η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του 11χρονου. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του μικρού Χρήστου, ο ηθοποιός μετέβη στη Σάμο μαζί με τον αδελφό του, τον επίσης ηθοποιό Ισίδωρο Σταμούλη προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του και ύστερα θα τον συνόδευαν μαζί μέχρι την Αθήνα και μέχρι την τελευταία του κατοικία προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved