Γιώργος Μιχαλάκης: Η πρώτη δήλωση του μέλλοντα παππού για την εγκυμοσύνη της κόρης του, Δανάης!
Showbiz

Γιώργος Μιχαλάκης: Η πρώτη δήλωση του μέλλοντα παππού για την εγκυμοσύνη της κόρης του, Δανάης!

Ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης μόνο χαρά και πληρότητα μπορεί να νιώθει με την είδηση ότι η κόρη του, Δανάη Μιχαλάκη θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί. 

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από το instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα από τις διακοπές της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

undefined

Και βέβαια, η ευτυχία του ζευγαριού αλλά και των οικογενειών τους δεν περιγράφεται!

«Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών» αρκέστηκε να δηλώσει στη Real για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη ο μέλλοντας παππούς τον οποίο θα δούμε να συνυπάρχει με την κόρη του τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Η Παραλία» στην ΕΡΤ που κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Μιχαλάκης μάλιστα δήλωσε γι' αυτή την οικογενειακή συνύπαρξη: «Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί και πραγματικά ήταν μια εξαιρετικά ωραία συνθήκη και πολύ περίεργη η πρώτη φορά που συνυπήρξαμε. Προσπαθούσα να κρύψω τη συγκίνηση μου, όπως και η Δανάη».

MIXALAKI

Γλυκιά αναμονή

Τώρα βέβαια, το μόνο που απομένει είναι να περάσουν ήρεμα οι μήνες που απομένουν για να υποδεχτούν στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου οι οποίοι είχαν παντρευτεί στη Σύρο, τον Αύγουστο του 2021.

mixalaki.jpg

Δύο χρόνια μετά από εκείνη τη μοναδική και για τους δύο μέρα, περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν το μωρό τους αγκαλιά, κάνοντας όνειρα για το μέλλον της οικογένειας που δημιούργησαν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved