H σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του Σπύρου Φωκά για τον γιο του Σταμούλη: «Τι πόνος και σήμερα»
Showbiz

H σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του Σπύρου Φωκά για τον γιο του Σταμούλη: «Τι πόνος και σήμερα»

Μαζί με τον Οδυσσέα Σταμούλη πενθεί και η οικογένεια του Σπύρου Φωκά αφού οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτει σήμερα μέσα από ανάρτησή της η σύζυγος του διεθνούς φήμης ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά

Η Λίλιαν Φωκά με ανάρτησή της στο Facebook δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία απεικονίζονται η ίδια, ο σύζυγός της Σπύρος Φωκάς και ο Οδυσσέας και ο Ισίδωρος Σταμούλης.

1691741031634-293898151-stamoulis-(2).jpg

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Πόσο ωραίες στιγμές τότε στο θέατρο

Τι πόνος και σήμερα!!!!

Χάσαμε το Χρήστο

Το άλλο μισό του Οδυσσέα».

Προφανώς το ζεύγος Φωκά γνώριζε την αδυναμία που είχε ο Οδυσσέας Σταμούλης στον γιο του που πνίγηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/8) στην Ικαρία.

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει κανένας το τραγικό αυτό παιχνίδι της μοίρας, και συγκλονισμένοι όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν αυτή την απώλεια.

fokas-(6).jpg

Δεν είναι τυχαίο που η Λίλιαν Φωκά η οποία βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη προ ημερών, στο άκουσμα της είδησης του πνιγμού του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη εξέφρασε μέσα από τα social media την οδύνη και τη θλίψη τόσο της ίδιας όσο και του διεθνούς φήμης ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε από παλιές καλές στιγμές της με τον σύζυγό της και τα αδέλφια Σταμούλη στο θέατρο:

fokas-stamoulissss.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved