Μουζουράκης: Εν μέσω συναυλίας πήρε βιντεοκλήση τη γυναίκα του αφιερώνοντάς της το «Φίλα με ακόμα»
10146013
Showbiz

Μουζουράκης: Εν μέσω συναυλίας πήρε βιντεοκλήση τη γυναίκα του αφιερώνοντάς της το «Φίλα με ακόμα»

Καιρό είχαμε να δούμε ή να ακούσουμε κάτι για τον Πάνο Μουζουράκη και τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη οι οποίοι βιώνουν την πιο γλυκιά αναμονή, αυτή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού. 

Η ημέρα του γάμου τους την τελευταία μέρα του περασμένου Μάη ήταν το γεγονός των ημερών αφού από αυτόν παρέλασε η αφρόκρεμα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Από τότε μέχρι σήμερα τους είδαμε άλλη μία φορά στη συναυλία που έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης στο θέατρο Άλσος στο οποίο ο καλλιτέχνης εμφανίζεται και ως πρωταγωνιστής της παράστασης Τι φάση πάλι ρε.

20230528134343_1D8A3451.jpg

Όλα καλά όμως για τους δύο νιόπαντρους οι οποίοι δείχνουν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι με την ημέρα που ένωσαν τις ζωές τους με τον Πάνο Μουζουράκη να εκφράζεται με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συναυλία του, ο τραγουδιστής και ηθοποιός ενώ τραγουδούσε, πήρε τηλέφωνο με βιντεοκλήση τη γυναίκα του για να της αφιερώσει ένα από τα πιο ερωτικά του τραγούδια, το «Φίλα με ακόμα» κάνοντας συγχρόνως και μία προσωπική εξομολόγηση από καρδιάς:

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο. Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Και εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δεν σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα… Φίλα με ακόμα…» είπε ο Πάνος Μουζουράκης συγκινώντας τούς πάντες. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved