H αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη: «Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν...»
Showbiz

H αιχμηρή ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη: «Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν...»

Σε νέο κύκλο... αντιπαραθέσεων φαίνεται πως θα μπουν οι πρώην παίκτες του Survivor All Star με τη νέα ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος δείχνει να ζει σε... εμπόλεμη ζώνη. 

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να έχει φτάσει στα αφτιά του, όμως ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει με μία αιχμηρή του ανάρτηση που σίγουρα πάει... καρφί στον παραλήπτη που μόνο ο ίδιος ο Νίκος Μπάρτζης γνωρίζει.

mpartzis.jpg

Προφανώς έχοντας μάθει πως κάποιοι πρώην συμπαίκτες του μιλούν πίσω από την πλάτη του για εκείνον και τον κατηγορούν, έγραψε στη νέα αυτή ανάρτησή του:

«Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν
– Δεν πειράζει εν απουσία μου επιτρέπω και να με δείρουν»...

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρτζης υπήρξε από τους παίκτες που είχαν δυναμική παρουσία στο παιχνίδι και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος ή... σιωπηλά στο ριάλιτι επιβίωσης. Και επειδή όσοι δημιουργούν πολύ έντονες συμπάθειες, δημιουργούν και άλλες τόσες έντονες αντιπάθειες, προφανώς τώρα που όλα έχουν τελειώσει, άρχισαν να ακούγονται και διάφορα ή τέλος πάντων να φτάνουν πολλά στα αυτιά του αγρότη από την Κόρινθο ο οποίος έστειλε την πληρωμένη απάντησή του προς τον κατάλληλο παραλήπτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved