Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για το νεογέννητο γιο του, η αποχή από την τηλεόραση & η ιππασία

Gossip-tv Team

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης απέχει εδώ και μερικά χρόνια από την υποκριτική ενώ πρόσφατα έγινε και πατέρας, γεγονός που θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη ευθύνη άλλων. 

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός ασχολείται με την ιππασία και μίλησε για όλα στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

«Ξεκίνησα να ιππεύω στην Κρήτη με κάτι φίλους που πήγαιναν κάθε ΣΚ σε ένα μέρος στο Ηράκλειο και καβαλούσαν τα άλογα. Συνδέθηκα από την πρώτη στιγμή, είναι απίστευτο πώς καταλαβαίνει ποιος είσαι, τι ξέρεις γι' αυτό. Ξέρουν πολύ καλύτερα πώς αισθάνεσαι εσύ από εσένα» είπε αρχικά ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώ για τον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα επεσήμανε:

«Είναι κάτι μαγικό, όταν είσαι μέσα στη γέννα και βλέπεις μία ψυχή να βγαίνει και ξέρεις ότι έχει βγει από εσένα, δεν μπορώ να στο περιγράψω... Είμαι πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος, νιώθεις την ευθύνη επί χίλια. Λες γι' αυτό το ανθρωπάκι είμαι υπεύθυνος, το εγώ σου φεύγει και πάει εκεί».

marinakis.jpg

Φυσικά παραδέχτηκε ότι η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά με τον ερχομό του μωρού:

«Δεν κοιμόμαστε ποτέ, είναι και η δουλειά παράλληλα που τρέχει. Είσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την αποχή του από την τηλεόραση και την ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης, ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποκάλυψε:

«Μου έχει φάει πολύ χρόνο το μαγαζί που άνοιξα και αυτό δεν μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι άλλο. Δόξα τω Θεώ πάντα έχω προτάσεις. Τώρα βρίσκω τα πατήματά μου σιγά σιγά και Θεού θέλοντας και παραγωγών επιτρέποντος…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved