Μαρία Μενούνος: H νέα της ανάρτηση με τον σύζυγό της, Κέβιν και την κόρη τους
Showbiz

Μαρία Μενούνος: H νέα της ανάρτηση με τον σύζυγό της, Κέβιν και την κόρη τους

Η Μαρία Μενούνος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και κάθε της ανάρτηση ξεχειλίζει από χαρά.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει την μητρότητα αφήνοντας μια για πάντα πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Ο ερχομός της μικρής Αθηνάς μέσω παρένθετης μητέρας στις αρχές του καλοκαιριού έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της όπως έχει τονίσει πολλές φορές. Η ίδια μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας κατάφερε μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

menounos

Η Μαρία Μενούνος απαθανάτισε τον σύζυγό της, μαζί με την κορούλα τους σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο, το οποίο μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε:

menounos

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους αγγελούδι, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Γεια σας φίλοι! Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας. Ακόμη τρελά πράγματα ενδιάμεσα.

Ο Κέβιν λέει ότι ίσως τα πάω καλά με τα «χτυπήματα» και θα πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο - ίσως κάποια στιγμή να ψάξω βαθύτερα. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος για την κόρη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved