Queen Ντίνα: Κόβει την ανάσα με μαγιό και ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ 8 μήνες μετά τη γέννα
Showbiz

Queen Ντίνα: Κόβει την ανάσα με μαγιό και ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ 8 μήνες μετά τη γέννα

Οι διακοπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου συνεχίζονται και η ίδια ποζάρει με το μαγιό της 8 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και ασφαλώς του γιου της που ήρθε στον κόσμο για να αλλάξει τη ζωή της.

Η Κωνσταντίνα έγινε για πρώτη φορά μητέρα στις 3 Ιανουαρίου και τρεις μήνες νωρίτερα είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της με πολιτικό.

spiropoulou

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της, ενώ πόζαρε με μαγιό.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως θα διαπιστώσετε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κόβει την ανάσα με το μαγιό της ενώ το σώμα της έχει επανέλθει τελείως 8 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/Cv2mZtxo0iD/

Σε συνέντευξή της είχε πει για τη μητρότητα: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση... θα δούμε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όταν επιστρέψουν από τις διακοπές θα αφοσιωθούν στη βάφτιση του μικρού που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η ίδια η Κωνσταντίνα πάντως, σε δηλώσεις της για τα άμεσα σχέδιά της, είχε αποκαλύψει: «Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια. Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved