Ευλαμπία Ρέβη: H ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε - «Ένα μοναδικό ταξίδι ολοκληρώθηκε»
Showbiz

Ευλαμπία Ρέβη: H ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε - «Ένα μοναδικό ταξίδι ολοκληρώθηκε»

Την ανεπανάληπτη εμπειρία που έζησε από το πρόσφατο ξεχωριστό ταξίδι της στην Σικελία θέλησε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της η Ευλαμπία Ρέβη, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη νέα της αυτή δημοσίευση η γοητευτική δημοσιογράφος του OPEN μοιράστηκε τα συναισθήματα της για όσα έζησε στη γειτονική χώρα.

Η Ευλαμπία Ρέβη η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Σιαδήμα την ενημερωτική πρωινή εκπομπή «Τώρα μαζί», συνδύασε διακοπές και δουλειά στην Ιταλία καθώς έκανε ρεπορτάζ για την Κόζα Νόστρα.

REVI

Ευλαμπία Ρέβη

Η Ευλαμπία Ρέβη γράφει:

«Ένα μοναδικό ταξίδι ολοκληρώθηκε… Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγους μήνες λάβαμε αποτελέσματα από DNA τεστ για να δούμε από πού… κρατά η σκούφια μας. Στα αποτελέσματα βγήκε ότι είμαι 99,98% Ελληνίδα και το τεστ προς μεγάλη μου έκπληξη έδειξε ότι κατά ένα 20% οι πρόγονοί μου ζούσαν στη Σικελία, ενώ τα Ιόνια νησιά, όπου τουλάχιστον τρεις αιώνες έχουν αδιάκοπη παρουσία οι πρόγονοι τόσο από την πλευρά του πατέρα μου όσο και από την πλευρά της μητέρας μου ήταν στην τρίτη θέση.

Επιστρέφουμε πλήρεις εμπειριών, συναισθημάτων και αναμνήσεων που θα κρατήσουν για μία ζωή, αλλά και γεμάτοι με νέους φίλους! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Andreas Arcadios ο οποίος μας έφερε σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους που προσπαθούν να κρατήσουν τις ελληνικές τους ρίζες ζωντανές, στον Saverio Max De Florio, μα κυρίως στον Σωτήρη Σκολούδη μου, που άλλο ένα ταξίδι μας ήταν γεμάτο περιπέτεια, ικανοποιώντας αυτό το ακόρεστο αίσθημα του δημοσιογράφου για εξερεύνηση και ρεπορτάζ ακόμη και στις διακοπές.

revi

Όλα αυτά τα συγκλονιστικά που καταγράψαμε θα τα μοιραστώ μαζί σας σύντομα! Τα δεκάδες μηνύματά σας με έχουν συγκινήσει, τα σχόλιά σας επίσης και σας ευχαριστώ που έστω και διαδικτυακά ανταλλάξαμε απόψεις και μοιραστήκαμε μαζί αυτή την εμπειρία! Η φωτογραφία είναι από το χωριό Στερνατία, όπου – όπως θα έλεγε κι ο Ελύτης – κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά» καταλήγει η Ευλαμπία Ρέβη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved