Παναγιώτης Βασιλάκος: O πρώτος Έλληνας Bachelor τα ξαναβρήκε με την πρώην του και πόζαραν αγκαλιά
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: O πρώτος Έλληνας Bachelor τα ξαναβρήκε με την πρώην του και πόζαραν αγκαλιά

Περίοδος καλοκαιρινών διακοπών για τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πρώην σύντροφό του, Ντιάνα Χόμπζιλα.

Οι δυο τους χώρισαν το 2020 αλλά θέλησαν να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους που είχε κρατήσει για πέντε χρόνια.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, από τις διακοπές τους.

Ο 32χρονος πόζαρε αγκαλιά με την σύντροφό του και μοιράστηκε τη στιγμή σε ένα insta story.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος άφησε πίσω την τηλεόραση και δραστηριοποιείται πλέον στον τομέα του real estate. Η 24χρονη σύντροφός του έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.

Η Ντιάνα Χόμπζιλα είναι μοντέλο και έχει διαγράψει ήδη μία λαμπρή πορεία.

diana2.jpg

Δείτε την εικόνα που ανέβασε:

VASILAKOS

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στεναχωρήθηκα και έφτασα πολλές φορές οριακά αλλά το έπνιγα μέσα μου»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλώντας στον Alpha, σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφερθεί και στη συμμετοχή του στο Bachelor αλλά και στο πώς διαχειρίστηκε τα άσχημα σχόλια που άκουγε καθημερινά.

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Bachelor, γιατί κατά κύριο λόγο από εκεί πήρα την αναγνωρισιμότητα που έχω τώρα, δεν περίμενα όλη αυτή την αντίδραση. Δηλαδή να παίζεται καθημερινά το όνομα μου στην τηλεόραση και να βάλλεται τόσο πολύ από εκπομπές και παρουσιαστές επί καθημερινής βάσεως. Δεν το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό. Στεναχωρήθηκα και έφτασα πολλές φορές οριακά αλλά το έπνιγα μέσα μου, στο σπίτι μου, στο δωμάτιο μου και δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο γίνεται.

Μπορώ να καταλάβω γιατί πουλάει το πρότζεκτ, οποιοδήποτε κι αν ήταν, οπότε πρέπει οι εκπομπές να ασχοληθούν με αυτό. Αλλά οι άνθρωποι που κάνουν τις εκπομπές αυτές και έχουν φθαρεί με την παρουσίαση και τα τηλεοπτικά δρώμενα έχουν βιώσει και αυτοί την πίεση και το το να βάλλεται το όνομα τους. Γιατί το κάνουν; Βλέπεις ανθρώπους που έχουν μιλήσει άσχημα άλλοι για αυτούς και το κάνουν οι ίδιοι αυτοί στη συνέχεια σε άλλους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και συνέχισε:

«Είχε γραφτεί για τους γονείς μου ότι είναι ηθοποιοί. Ας πουν και ας γράψουνε για μένα ό, τι θέλουν. Αλλά δεν περίμενα ποτέ να φτάσω να διαβάζω πράγματα τα οποία ήταν, όχι απόκοσμα, τρελά. Πες ότι το καταπίνω και αυτό γιατί αποφάσισα εγώ να εκτεθώ στην τηλεόραση. Για ποιο λόγο όμως να πιάνεις τους γονείς ενός ανθρώπου; Υπήρξαν λάθη ξεκάθαρα στο πώς χειρίστηκα κάποια πράγματα μέσα στο Bachelor. Υπήρξαν κάποια λάθη στο πώς χειρίστηκα μετά την παρουσίαση του Battle of the couples, όχι κατά κύριο λόγο πώς το παρουσίασα αλλά πώς άφησα να είμαι απροστάτευτος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved