Λιζέτα Νικολάου: Συγκλόνισε ο Γιώργος Λιάνης στην κηδεία - «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα»
Showbiz

Λιζέτα Νικολάου: Συγκλόνισε ο Γιώργος Λιάνης στην κηδεία - «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα»

Με δάκρυα στα μάτια φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα την Λιζέτα Νικολάου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από ατύχημα που είχε.

Τραγική φιγούρα ο γιος της Αλέξανδρος αλλά και ο πατέρας του και πρώην σύζυγος της, Γιώργος Λιάνης, ο οποίος έγραψε στο στεφάνι της κηδείας: «Δεν σου χαρίστηκε τίποτα, όλα τα άξιζες. Αντίο Λιζέτα».

20230814100605_1D8A9351.jpg

Η εμβληματική ερμηνεύτρια τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε σε καφετέρια. Η ίδια γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

alexandros-lianis-kideia-lizetas-nikolaou.jpg

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί χαρακτήρισαν την κατάστασή της εξαιρετικά κρίσιμη.

20230814114135_1D8A9542.jpg

Ποια ήταν η Λιζέτα Νικολάου
Η Λιζέτα Νικολάου (αληθινό όνομα Ελισάβετ Κατικαρίδου) γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά) από Πόντιους, πρόσφυγες γονείς. Ασχολήθηκε με το τραγούδι από τα μαθητικά της χρόνια. Μετά από πρόταση που της έγινε, πέρασε από ακρόαση για να κάνει δεύτερες φωνές στα «Δειλινά», όπου τη δεκαετία του 1970 εμφανιζόταν η αφρόκρεμα του ελληνικού πενταγράμμου (Διονυσίου, Πάριος, Νταλάρας, Αλεξίου κ.α.). Στα «Δειλινά» παρέμεινε πολλές σεζόν όπου πλέον εμφανιζόταν ως μόνιμη παρτενέρ του Στράτου Διονυσίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved