Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στο νοσοκομείο η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Στο νοσοκομείο η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς

Δύσκολο το φετινό καλοκαίρι για την Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της

Ποστάροντας μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας ενημέρωσε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά παντα ευλογημένος.

Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post.. η ζωη στο ινσταγκραμ είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι. Απ΄τή μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απ΄την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει κ με τα εν οίκω μη εν δήμω.

antigonekouloukakos_356422768_2076503816014212_2465023682068835548_n.jpg

Το τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κ αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή κ σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κ ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα κ καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες κ παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης κ γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε κ ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη φωτό μου απ΄το νοσοκομείο κ όχι από κάποια παραλία.. χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό και ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα και αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται κ να λένε πάντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε ότι θα πέφτουν κ ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωή τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή όπως είναι η χαρά κ το γέλιο κ πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους . Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις πάντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου.

Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό και στο φως. Continue in msg», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/Cv9rxktIu3c/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved