Μαρία Μπεκατώρου: Γιορτάζει και ποζάρει ξανά στο ίδιο μέρος! Το απίθανο σύνολό της και οι ευχές
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Γιορτάζει και ποζάρει ξανά στο ίδιο μέρος! Το απίθανο σύνολό της και οι ευχές

Και φέτος το καλοκαίρι, ανήμερα της Παναγίας οπού γιορτάζει το όνομά της, η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο χωριό της, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς.

Είναι το μέρος οπού η παρουσιάστρια πέρασε τα παιδικά της χρόνια και όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, έδωσε το «ευλογημένο ραντεβού της» για τη γιορτή της Παναγίας.

Η όμορφη παρουσιάστρια φόρεσε τα «καλά» της και τα χρωματιστά της και πόζαρε ξανά στο ίδιο σημείο.

mariampekatwrou_358796276_989676025510528_7551506500523276161_n.jpg

«Μεγάλη μέρα σήμερα… Από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου… Ραντεβού ευλογημένο κάθε χρόνο στο χωριό για τη γιορτή της Παναγίας…
Όλο το χωριό μια παρέα… Εδώ που παίζαμε μικροί, τώρα τρέχουν αλλά παιδιά με τα «καλά» τους ρούχα και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανεμελιά… Εδώ παίζαμε κρυφτό και κυνηγητό και περιμέναμε να φάμε άρτο αγιασμένο με μπόλικο μέλι… Αυτή είναι η ζωή… Και είναι ωραία και ας περνούν τα χρόνια..

Να είμαστε καλά, να φοράμε τα χρωματιστά μας ρούχα και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε καλά και μπορούμε να ζούμε όπως, ίσως, ονειρευόμαστε 🌟 Και του χρόνου αγαπημένοι μου 🙏🧿», έγραψε η ίδια και οι επώνυμοι και μη φίλοι της, όπως ήταν φυσικό έσπευσαν να της ευχηθούν για τη γιορτή της!

https://www.instagram.com/p/Cv9gBrRIcIl/

Σε λίγες ημέρες η Μαρία θα επιστρέψει στη βάση της οπού για μια ακόμη σεζόν θα την απολαύσουμε στο νέο κύκλο του Chase!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved