«Το ωραιότερο του κόσμου», γράφει η Μαρία Ηλιάκη συγκινημένη με το δώρο της κόρη της!
Showbiz

«Το ωραιότερο του κόσμου», γράφει η Μαρία Ηλιάκη συγκινημένη με το δώρο της κόρη της!

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα (15-08) η Μαρία Ηλιάκη και γιορτάζει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η όμορφη παρουσιάστρια με συγκίνηση μοιράστηκε το δώρο που έλαβε από την κόρη της Κατερίνα.

Μια ζωγραφισμένη καρδιά και τα φράση –την όποια προφανώς έχει γράψει ο μπαμπάς- «χρόνια πολλά μαμά». «Το ωραιότερο του κόσμου», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη και μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τα συγκίνησή της.

marakiiliaki_356795932_1571804093344085_2210375641775895433_n.jpg

Η μικρή Κατερίνα μεγαλώνει σε ένα υγιές και ευτυχισμένο περιβάλλον με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη και τη φροντίδα τους.

Δες τις φωτό στη gallery

Νωρίτερα η παρουσιάστρια είχε αναδημοσιεύσει το story του συζύγου της, με τις ευχές του για τη γιορτή της. «Σ΄ αγαπώ τόσο πολύ. Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μανουσάκης στο Instagram.

d0cf4459-manousakis-iliaki.jpg

«Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα», είχε αποκαλύψει η Μαρία σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved