Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα υπέροχη φωτό με τον γιο του! Fashion icon και με hair style από κούνια
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα υπέροχη φωτό με τον γιο του! Fashion icon και με hair style από κούνια

Τις διακοπές τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτή τη φορά στη Μάνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και τον γιο τους!

Ο μικρούλης έχει ήδη μεγαλώσει πολύ, δεν αποχωρίζεται στιγμή τους γονείς του και έχει γίνει η καλύτερη τους παρέα.

dimitris_alexandrou_366431689_247880968175274_346683062094888257_n.jpg

Όπως θα δεις και στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ευτυχισμένος μπαμπάς, ο Νουνίτο έχει ήδη αποκτήσει το δικό του στιλ αφού η μαμά Ιωάννα φροντίζει να τον ντύνει με την τελευταία λέξη της μόδας, επιλέγοντας χαριτωμένα συνολάκια. όσο για τα μαλλάκια του, η Ιωάννα περιμένει τη βάφτιση –ως είθισται- για να τον κουρέψει, πράγμα που σημαίνει πως έχουν μακρύνει αρκετά ώστε το hair style του να είναι μοναδικό!

Ο Δημήτρης, όπως ξεκάθαρα φαίνεται σε όλα τα κοινά τους στιγμιότυπα, απολαμβάνει την συντροφιά του και περνάνε υπέροχα!

Δες τις νέες φωτό στη gallery

«Πώς μπορείς να το περιγράψεις; Δεν περιγράφεται… Είναι ουσιαστικά ό, τι έχεις πάρει εσύ από τους γονείς σου, είναι η συνέχειά σου, η συνέχεια όλης αυτή της εξέλιξης… Δεν είναι εύκολο να το αποτυπώσεις. Είναι πολλά, από το πολύ μικρά μέχρι τα πολύ μεγάλα… από τα πιο εύκολα στα πιο δύσκολα. Έχει βαρύτητα, έχει ευθύνη και αυτό θα ήταν καλό να το πούμε στον επίλογο! Μπορεί να ξεκινάμε με χαρά και με τις καλύτερες περγαμηνές αλλά αυτό πρέπει να το δούμε στο μεγάλωμα, αν όντως τα έχουμε καταφέρει να μεγαλώσουμε ένα παιδί σωστά. Βέβαια δύσκολο να ορίσεις και το σωστό από το λάθος αλλά… στο τέλος να είμαστε μαζί!», είχε πει ο ίδιος στο gossip-tv μιλώντας για την πατρότητα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved