Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτό με τη νεογέννητη κόρη της: «Ένα συνεχόμενο άγχος κάθε βράδυ…»
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτό με τη νεογέννητη κόρη της: «Ένα συνεχόμενο άγχος κάθε βράδυ…»

Μαμά έγινε πριν μερικές ημέρες η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η όμορφη μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως κάθε νέα μαμά έτσι κι εκείνη τα βράδια ξενυχτά πάνω από την κούνια της μικρής της πριγκίπισσας.

olga.d.k__365003090_799261341693176_5302622613084321799_n.jpg

Η Όλγα απαθανάτισε τη μικρή της μέσα στην κούνια θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της. «Ένα συνεχόμενο άγχος κάθε βράδυ, να ακούω την αναπνοή σου μικρούλα μου, πάνω από την κούνια σου», έγραψε στο Instagram story της ενώ σε ένα επόμενο μοιράστηκε μία φωτογραφία με την δύο εβδομάδων κόρη της να φορά ένα υπέροχο φορμάκι!

Δες τις φωτό στη gallery

«Η πρώτη μας στιγμή, η πρώτη μας ματιά, ο πρώτος αληθινός μου έρωτας με την πρώτη ματιά!🩷 Είμαι η μαμά σου και θα σε αγαπάω για πάντα μικρό μου, θαύμα μου, ζωή μου! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες και ζεστές ευχές που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες, θα βρούμε τα πατήματα μας σαν νέοι γονείς με τον @fotios_losis σύντομα και θα επανέλθω, όσο γίνεται βέβαια με ένα βρεφάκι που θέλει αποκλειστικότητα 24 ώρες το 24ωρό, που και αυτό δεν φτάνει, 🥰 μου τα λέγανε αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το ζήσω! Η πιο όμορφη κούραση του κόσμου όλου που με μια γκριμάτσα μόνο τα ξεχνάς όλα και δεν σε νοιάζει αν έχεις κοιμηθεί μια ώρα μέσα στη ημέρα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον γιατρό μου @doctor_kalogirou_official που εκτός απο ένας εξαιρετικός μαιευτήρας γυναικολόγος είναι και ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που λείπουν απο την σημερινή κοινωνία, μόνο respect.. δεν θα ξεχάσω ποτέ πόση σιγούριά με έκανε να νιώσω κατά την διάρκεια του τοκετού, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια! Και φυσικά η καλύτερη μαία που θα μπορούσα να έχω είναι η @anasta.nom που απο την στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου μετά τον τοκετό με βοήθησε με την πρωτόγνωρη εμπειρία του αποκλειστικού θηλασμού και είναι πάντα δίπλα μου μπήκε μέσα στην καρδιά μου!!! Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην διοίκηση του @omilosiaso για την υπέροχη φιλοξενία του και όλο το προσωπικό για την αμέριστη φροντίδα που μου έδωσαν και με βοήθησαν να αναρρώσω πολύ γρήγορα και ανώδυνα όσο γινόταν!🙏🏻», είχε γράψει η ίδια την πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved