Κατερίνα Καινούργιου: Με boho στιλ στην Τήνο! Το κροσέ ολόλευκο σύνολο & το πανάκριβο ψάθινο καπέλο
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Με boho στιλ στην Τήνο! Το κροσέ ολόλευκο σύνολο & το πανάκριβο ψάθινο καπέλο

Στην Τήνο απολαμβάνει τις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά από μίνι διακοπές σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς, έφτασε στο νησί ώστε να περάσει τις τελευταίες της ημέρες μέχρι την επιστροφή της στο τηλεοπτικό της πλατό.

katken85_366265789_18380130562055557_6332568201787669696_n.jpg

Το απόγευμα της Τρίτης (15-08) η Κατερίνα μοιράστηκε υπέροχες εικόνες από το νησί ενώ για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα κροσέ ολόλευκο φόρεμα.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα, μας χάρισε υπέροχες εικόνες από το νησί ενώ υπέροχη ήταν κι εκείνη που πόζαρε με παρεό και ψάθινο καπέλο.

«Σ αυτόν τον ευλογημένο τόπο…🇬🇷

Χρονια πολλά σε όλους 🙏🏻

Η Παναγία μαζί μας …Την έχουμε βοηθό στις θλίψεις μας κ στις δυσκολες στιγμές μας !
Αυτή διαρκώς απαντά με τα θαύματα της…

Ευχομαι να στε όλοι καλά φίλοι μου 🫶🏼», έγραψε στη λεζάντα

Δες την στη gallery

«Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν από τις λίγες φορές που είπα στον εαυτό μου "μπράβο”. Είναι από τις λίγες χρονιές που το έκανα γιατί δεν περίμενα κι εγώ να χειριστώ κάποιες κοινωνικές καταστάσεις. Στην παρέα μου τα συζητάω, αλλά τηλεοπτικά επειδή έχω στάμπα της ξανθιάς, της Barbie που είναι στην ψυχαγωγία, ένιωσα ότι την έδιωξα από πάνω μου κι αυτό μου άρεσε και με χαροποίησε. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved