Λίζα Δουκακάρου: Στα 58 της πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Πού είναι και τι κάνει σήμερα;
Showbiz

Λίζα Δουκακάρου: Στα 58 της πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Η Λίζα Δουκακάρου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες και μπορεί πλέον να μην είναι στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, επί 17 χρόνια όμως υπήρξε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Σήμερα η Λίζα Δουκακάρου στα 58 της χρόνια παραμένει εξίσου γοητευτική και εντυπωσιακή, όπως είδαμε μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες της στα social media.

H Λίζα Δουκακάρου έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίσει όμως να εργάζεται στον χώρο της δημοσιογραφίας με σύνεση, ορθότητα και συνέπεια. Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά όταν πριν χρόνια έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

lizadouk_52982025_640131503111574_2245213564425656619_n.jpg

Η ίδια όμως βρήκε το κουράγιο και ξαναστάθηκε στα πόδια της. Στη ζωή της μετά από χρόνια μπήκε ο Παντελής Οικονόμου με τον οποίο και παντρευτήκαν το 2018. Σε δηλώσεις της είχε επισημάνει ότι μετά την απώλεια του συζύγου της δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί.

«Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο». Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είχε μιλήσει για τον σύζυγό της και είχε αναφέρει ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής Οικονόμου δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων.

«Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε χαρακτηριστικά.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery που ακολουθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved