Πετρουτσέλι – Γούτος: Ονειρεμένο το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι – Η πισίνα και ο παραδεισένιος κήπος
Showbiz

Πετρουτσέλι – Γούτος: Ονειρεμένο το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι – Η πισίνα και ο παραδεισένιος κήπος

Στο Πόρτο Χέλι, εκεί οπού διατηρούν την εξοχική τους κατοικία περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος με τα δυο τους παιδιά.

Το ζευγάρι έχει φτιάξει έναν ονειρεμένο παράδεισο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κάποιο σπίτι σε νησιωτικό προορισμό.

Συχνά η παρουσιάστρια μοιράζεται φωτογραφίες από την εξοχική τους κατοικία ενώ εκεί είχαν γίνει και βαφτίσεις των δυο της παιδιών. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το σπίτι είναι τεράστιο ενώ διαθέτει εξωτερική πισίνα μεγάλων διαστάσεων οπού περιβάλλεται από έναν απίθανο κήπο.

florindu_240877623_312299733974890_1790423016561188692_n.jpg

Για τα παιδιά είναι ιδανικός αφού εκεί ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες περνούν πολλές ώρες παίζοντας και απολαμβάνοντας τις βουτιές τους.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«O έρωτάς μας με τον Άρη ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν ξαφνικό και πολύ έντονο συναίσθημα. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος που μου ταιριάζει απόλυτα, τον αγάπησα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ δοτικός, σοβαρός, σταθερός και με στηρίζει πολύ» έχει δηλώσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον σύζυγό της σε συνέντευξη στο ΟΚ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved