Λέχου: Στα 55 της ποζάρει με μπικίνι και μας «κόβει» την ανάσα! Η φωτό χωρίς ρετούς και μακιγιάζ
Showbiz

Λέχου: Στα 55 της ποζάρει με μπικίνι και μας «κόβει» την ανάσα! Η φωτό χωρίς ρετούς και μακιγιάζ

Τις διακοπές της απολαμβάνει αυτό το διάστημα η Κατερίνα Λέχου.

Και μπορεί να μην είναι φαν των social media αφού σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό, ωστόσο αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και μοιράστηκε με τους followers της δυο απίθανες φωτογραφίες από τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

katerinalehou_187403302_112118867725914_5561677339899803869_n.jpg

Στη μια η αξιόλογη ηθοποιός ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και στα 55 της η Κατερίνα Λέχου δείχνει να έχει μια άριστη σχέση με το χρόνο ενώ στη άλλη μας «έκοψε» την ανάσα αφού πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι και η σιλουέτα της είναι το κάτι άλλο.

Δες την στη gallery

Η Κατερίνα Λέχου αγαπά πολύ τη γυμναστική, η οποία όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στο Πρωινό, μπήκε στη ζωή της λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

«Είχα πρόβλημα με τη μέση. Λόγω ύψους. Από παλιά. Έπρεπε να κάνω ενδυνάμωση. Η γυμναστική, μού έγινε τρόπος ζωής για να είναι το μυϊκό μου καλά και να στηρίζει την σπονδυλική στήλη».

lexou.jpg

Όσο για τη διατροφή της; «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα, αλλά είμαι πολύ πειθαρχημένη: Αν σήμερα φάω κάτι, αυτό αυτόματα σημαίνει ότι για δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να το ξαναφάω αυτό το πράγμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved