Σοφία Αλιμπέρτη: Μας δείχνει τον αδελφό της για πρώτη φορά - Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά του
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Μας δείχνει τον αδελφό της για πρώτη φορά - Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά του

Στην Πάρο μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκεται η Σοφία Αλιμπέρτη αυτές τις ημέρες απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της εκπομπής, «Ζήσε αλλιώς» την οποία παρουσίαζε και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν χωρίς ωστόσο να είναι κάτι επίσημο ακόμη.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από πολλά χρόνια απουσίας έκανε τη διαφορά καθώς παρουσίασε μία εκπομπή που στόχο είχε την αλλαγή στον τρόπο ζωής.

Η ίδια λατρεύει το νησί της Πάρου και μάλιστα θέλησε να μας κάνει και μία έκπληξη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στο ίδιο νησί βρίσκεται και ο αδελφός της, Κώστας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και διαθέτει γνωστό καφέ – μπαρ.

ALIMPERTI

Η Σοφία Αλιμπέρτη με αφορμή τα γενέθλιά του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια κοινή τους φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο στο νησί.

«Να σε χαιρόμαστε αδελφούλη μου. Να είσαι χαρούμενος και φωτισμένος», αναγράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Σοφία Αλιμπέρτη:

alimperti.jpg

Η ίδια είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξη στο πως αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα.

«Ήθελα να δω αρχικά πώς θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ. Μόνιμα στην Πάρο μένω τα τελευταία τρία χρόνια. Από το 2014 πάω κι έρχομαι σιγά σιγά για να δω πώς είναι η καθημερινότητά μου εδώ, δεν βαριέμαι. Δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα επίσης. Συνηθίζω να λέω ότι εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος και στρες. Πριν ζούσα στην Αθήνα, δεν κυκλοφορούσα και πολύ και γι’ αυτό πίστευαν ότι είμαι στην Πάρο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved