Άννα Βίσση: Όταν η Σοφία Καρβέλα της έκανε την πιο αδιάκριτη ερώτηση στην TV - To throwback βίντεο
Showbiz

Άννα Βίσση: Όταν η Σοφία Καρβέλα της έκανε την πιο αδιάκριτη ερώτηση στην TV - To throwback βίντεο

Μία επική τηλεοπτική στιγμή αναβίωσε μέσα από το tik tok με πρωταγωνίστριες την Άννα Βίσση και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα αρκετά χρόνια πριν σε μία κοινή τηλεοπτική στιγμή τους. 

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, προέρχεται από εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στο Mega με καλεσμένες την Άννα Βίσση και την κόρη της, Σοφία η οποία ήταν τότε ανήλικη.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα βλέπουμε μητέρα και κόρη στο πλατό του «Μπράβο». Η 13χρονη τότε Σοφία ρωτάει on air την τραγουδίστρια αν έχει χωρίσει από τον μπαμπά της, Νίκο Καρβέλα αφού παρά το διαζύγιό τους, τους βλέπει όπως λέει, πολύ κοντά!

«Για να καταλάβω δηλαδή γιατί δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια. Εσύ και ο μπαμπάς είστε χωρισμένοι; Όλο αγκαλιά είστε, περνάτε 24 ώρες μαζί» είχε ρωτήσει η Σοφία Καρβέλα την μαμά της!

bissh_sofiakarvela.jpg

Η απάντησή της Άννας Βίσση: «Έτσι δεν κάνουν οι καλοί φίλοι και οι άνθρωποι που αγαπιούνται. Η Σοφία 8 χρονών με συμβούλευσε να χωρίσουμε – δεν ξέρω αν το έκανες και στον μπαμπά σου αυτό. Ο μπαμπάς σου δεν είναι; Είναι δυνατόν να χωρίσω τον μπαμπά σου έτσι ψυχρά; Χωρίσαμε σαν ερωτικό ζευγάρι όχι σαν μαμάς και μπαμπάς της Σοφίας».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο με την Άννα Βίσση και την κόρη της Σοφία Καρβέλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved