Γιώργος Λιανός: Διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του – Οι μαγευτικές φωτό από τις πηγές του Αχέροντα!
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Διακοπές με τα τέσσερα παιδιά του – Οι μαγευτικές φωτό από τις πηγές του Αχέροντα!

Μετά από μήνες στον Άγιο Δομίνικο αυτό που περισσότερο είχε ανάγκη ο Γιώργος Λιανός ήταν η συνάντηση με τα παιδιά του.

Οι καλοκαιρινές διακοπές λοιπόν ήταν μια τέλεια αφορμή ώστε να βρεθεί ξανά με την οικογένειά του και να περάσει υπέροχες στιγμές.

lianos-(11).jpg

Έτσι λοιπόν μαζί με την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο που έχει αποκτήσει με την Ανθή Ανδροτσάκη και τη μικρή του κόρη, την Βαλέρια-Ασημίνα που απέκτησε με την Κωνσταντίνα Καραλέξη απολαμβάνουν την απόδρασή τους στις πήγες του Αχέροντα και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers του είναι μαγευτικές όσο και το τοπίο.

Όλοι μαζί νωρίτερα είχαν απολαύσει υπέροχες στιγμές σε διάφορα μέρη της Ηπείρου.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Όλο αυτό το γεγονός με το εργασιακό που με αναγκάζει να λείπω, όσα γαλόνια και να θέλω να φορέσω ως πατέρας, μου τα αφαιρεί αναγκαστικά η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, όμως, όσο χρόνο έχω, πραγματικά, τον περνώ ποιοτικά με τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα που θα τους μείνουν στο μυαλό. Ήθελα και εκείνα να έχουν την εμπειρία του Survivor, να τα φέρω στο νησί.

lianos-(7).jpg

Από την άλλη, για να δουν ότι ακόμη και η δουλειά στην τηλεόραση είναι μια φυσιολογική δουλειά και ότι ο μπαμπάς τους δεν κάνει κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι λόγος να ψωνιζόμαστε ή να σκεφτόμαστε ότι κάνουμε κάτι πολύ σούπερ ντούπερ.. Είναι μια φυσιολογική δουλειά, προσπαθώ να την κάνω τέλεια, όπως όλες τις υπόλοιπες δουλειές», έχει πει ο ίδιος για το πώς συνδυάζει πατρότητα και δουλειά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved