Σκορδά: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της – Τρέχει στα κύματα με το μαύρο της μπικίνι
Showbiz

Σκορδά: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της – Τρέχει στα κύματα με το μαύρο της μπικίνι

Ξεχωριστό είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Φαίη Σκορδά αφού έφτασε Αύγουστος για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Κι αυτό εξαιτίας της μετακόμισης που έκανε και χρειάστηκε να «φάει» μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στην πρωτεύουσας.

fayskorda_364426427_1349729925888672_1976005450628045811_n.jpg

Όμως πλέον η Φαίη -λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν- βρήκε χρόνο και απολαμβάνει υπέροχες στιγμές στη Χαλκιδική. Παιχνίδια στη θάλασσα και στην αυλή του σπιτιού, ωραία γεύματα στην περιοχή της Σάνης όπου βρίσκεται και το σπίτι, βόλτες για παγωτό και βραδινές εξορμήσεις στην υπέροχη παραλία συνθέτουν την καθημερινότητα των διακοπών της και φυσικά με πολλές βουτιές.

Ένα τέτοιο βίντεο χάρισε στους followers της και μας άφησε άφωνους με την απίθανη σιλουέτα της.

Δες το βίντεο της οπού τρέχει στη θάλασσα με το μαύρο της μπικίνι

Όσο για το πώς η Φαίη διατηρεί τη σιλουέτα της;

Ξεκινάει την ημέρα της με καλό πρωινό

Είναι γνωστό πως το πρωινό αποτελεί το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας της, γι’ αυτό και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του διαιτολογίου της Φαίης. Φρούτα και προϊόντα δημητριακών (συχνά νιφάδες βρώμης), πρωτεΐνες από γαλακτοκομικά (προτιμά το χαμηλών λιπαρών γιαούρτι και το τυρί τύπου cottage) αλλά και «καλά» λιπαρά από ξηρούς καρπούς και ταχίνι, αποτελούν τη βάση του πρωινού που καταναλώνει, παρέχοντας στον οργανισμό της την απαιτούμενη ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

Κάνει μικρά και συχνά γεύματα

Η κατανάλωση μικρών ενδιάμεσων «σνακ» υψηλής διατροφικής αξίας κατά τη διάρκεια της ημέρας κρατούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά η Φαίη. Έτσι ως σνακ επιλέγει κάποιο φρούτο, γαλακτοκομικό χαμηλών λιπαρών, μπάρα δημητριακών χαμηλή σε σάκχαρα ή μια χούφτα ανάλατους ξηρούς καρπούς.

Τρώει σωστά ακόμα και έξω

Παρότι ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, δεν λέει «όχι» στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Όταν πρόκειται να παραστεί σε κάποιο event, ή σε κοσμική έξοδο, το μεσημεριανό γεύμα της είναι «ελαφρύ» (π.χ., σαλάτα με τόνο ή ένα αυγό και ψωμί ολικής), ενώ λίγο πριν από την έξοδο τρώει ένα μικρό σνακ (π.χ., 2 καλαμπογκοφρέτες με 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών). Επιπλέον, αποφεύγει τα τηγανητά και το αλκοόλ.

Μαγειρεύει υγιεινά

Η Φαίη γνωρίζει καλά πως το μαγείρεμα σε ατμομάγειρα αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική μαγειρικής παρασκευής, που συνάδει πλήρως με την έννοια της ισορροπημένης διατροφής. Μέσα στις αγαπημένες της συνταγές είναι οι σπιτικές σος με ελαιόλαδο, λεμόνι, ξίδι, μουστάρδα, πολτό ελιάς ή με γιαούρτι και μυρωδικά (π.χ. άνηθο, δυόσμο), οι οποίες δίνουν έξτρα γεύση στις σαλάτες της.

Προσέχει το αλάτι

Μετά από αρκετές συζητήσεις με διατροφολόγους η Φαίη προσπαθεί να καταναλώνει λιγότερο από 6 γραμμ. αλατιού (σ.σ. 1 κουταλάκι του τσαγιού) καθημερινά, ποσό που αντιστοιχεί σε 2,4 γραμμ. νατρίου περίπου. Για να νοστιμίζει λοιπόν τις συνταγές της χρησιμοποιεί αρκετά μυρωδικά, σκόρδο, λεμόνι και βότανα.

Παίρνει βιταμίνη D3

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η επίδραση της βιταμίνης D στον οργανισμό μα? είναι πολύτιμη, ωστόσο στη χώρα μας τη συναντάμε σε χαμηλά επίπεδα. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η Φαίη ανά διαστήματα παίρνει συμπλήρωμα βιταμίνης D3 σε μορφή στοματικού σπρέι, που έχει την υψηλότερη απορρόφηση και αξιοποιείται μέγιστα από τον οργανισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved