Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα γίνω γιαγιά», γράφει και φωτογραφίζει την έγκυο νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη
Showbiz

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Θα γίνω γιαγιά», γράφει και φωτογραφίζει την έγκυο νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Φιλαρέτη Κομνηνού καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το εγγονάκι της.

Ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου και η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της πρωταγωνίστριας έγινε γνωστή από την ίδια, όταν ανήμερα των γενέθλιών της, οπού γιόρτασε και την επέτειο του γάμου της με τον ηθοποιό, ανέβασε μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα αποκαλύπτοντας το ευτυχές γεγονός.

danai-mixalaki-egkyos-(2).jpg

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στην ανάρτησή της η Δανάη Μιχαλάκη ενώ ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε σημειώσει πως: «Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει. (Ναι είναι αυτό που νομίζετε, ναι είμαι πολύ χαρούμενος, ναι όταν μαθαίνεις ότι θα γίνεις μπαμπάς η ζωή σου κάνει ένα κλικ προς την άνευ όρων καλοσύνη)».

papageorgiou-mixalaki.jpg

Η μέλλουσα γιαγιά Φιλαρέτη Κομνηνού με τη σειρά της, φωτογράφισε τη Δανάη με φουσκωμένη κοιλίτσα -στιγμιότυπο από τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές- κι έγραψε με χαρά στη λεζάντα: «ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!🥳🥳🥳», λαμβάνοντας δεκάδες ευχές από τους επώνυμους και μη φίλους της.

Δες την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

«Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με μια γυναίκα με την οποία θα είχαμε διαφορετικούς στόχους για τη ζωή. Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή», είχε πει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved