Πέτρος Πολυχρονίδης: Τοι μαγικό ταξίδι με την σύζυγό του στη Νορβηγία! Απίστευτες φωτογραφίες
Showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: Τοι μαγικό ταξίδι με την σύζυγό του στη Νορβηγία! Απίστευτες φωτογραφίες

Προορισμούς στο εξωτερικό επέλεξε για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Μαζί με την γοητευτική σύντροφό του, ο παρουσιαστής αφού ταξίδεψε στη Σουηδία, βρέθηκε στη Νορβηγία οπού περνά μαγευτικές στιγμές.

Οι εικόνες που έχει μοιραστεί με τους followers του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram είναι το κάτι άλλο αφού μαζί του καταφέραμε κι εκεί νοητά να ταξιδέψουμε ως εκεί!

petrospolychronidis_366949080_2520318584809825_384482724028425315_n.jpg

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη γυναίκα του επισκέφτηκαν φυσικά και το Lofotr Viking Museum με τον ίδιο να ποστάρει φανταστικές φωτογραφίες. «Αν ήμασταν Βίκινγκς θα ήμασταν απ τους άλλους. Τους ήσυχους στις φάρμες και τα ψαροχώρια.», έγραψε ο ίδιος με χιούμορ!

Συνοδοιπόρος του φυσικά η όμορφη Κατερίνα του.

Δες τις φωτό στη gallery

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», έχει πει ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved