Καλή Καλό: Οι πρώτες εικόνες της 97χρονης ηθοποιού μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Showbiz

Καλή Καλό: Οι πρώτες εικόνες της 97χρονης ηθοποιού μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών

Στο Γηροκομείο Αθηνών φιλοξενείται πλέον η 97χρονη ηθοποιός Καλή Καλό σύμφωνα και με πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου πήρε την απόφαση να βρεθεί στο γηροκομείο ύστερα από δική της έκκληση, παροτρύνοντας τη γυναίκα που τη φρόντιζε να τη μεταφέρει αρχικά σε νοσοκομείο, λόγω της δύσπνοιας που είχε.

Η Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις από τους γείτονές της αλλά κανείς δεν έβαζε την υπογραφή για την ευθύνη της μεταφοράς της και της φροντίδας της στο μικρό διαμέρισμα που διέμενε, στην Άνω Κυψέλη.

kali_kalo.jpg

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατάφερε ώστε να μεταφερθεί η Καλή Καλό σε ένα από τα καλύτερα δωμάτια του ιδρύματος.

Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

368491703_2020642564941839_4729916096484866085_n.jpg

Η ίδια μίλησε μάλιστα στην εφημερίδα Espresso για το νέο της «σπίτι».

«Αν η Ελλάδα είχε δέκα ακόμη ιδρύματα όπως το Γηροκομείο Αθηνών, όλοι οι ηλικιωμένοι θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι της Γης» ανέφερε αρχικά εμφανώς συγκινημένη.

368989840_2020642568275172_937003969364007420_n.jpg

«Στην αρχή είχα πει του Μπιμπίλα ότι δεν θέλω να πάω σε ίδρυμα. Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου. Δεν ξέρω πως μου είχε περάσει η εικόνα ότι τα ιδρύματα είναι κατάντια. Όταν όμως μετά από παρακλήσεις με μετέφεραν εδώ, νιώθω σαν να είμαι στον παράδεισο. Έχω τα πάντα και φυσικά δεν έχω το άγχος των εξόδων», τόνισε η ίδια.

KALI-KALO-MPIMPILAS-antigrafo.jpg

Καλή Καλό: Το μακάβριο μυστικό της – Βρέθηκαν στο σπίτι της τα οστά του γιου της

Τον περασμένο Ιούλιο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η ηθοποιός, Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της. Σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια από έκρηξη.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα Espresso: «Είναι αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας».

Και πρόσθεσε: «Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής». Ηταν τόσο δυνατή η αγάπη μάνας και γιου, που η ίδια ποτέ δεν θέλησε να τον απαρνηθεί.

Ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved