Δύσκολες ώρες για την Αναστασία - «Θα σε θυμάμαι όπως εγώ ξέρω»
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Αναστασία - «Θα σε θυμάμαι όπως εγώ ξέρω»

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες βιώνει η Αναστασία Δημητρά και η οικογένεια της καθώς όπως έκανε γνωστό η ίδια έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση για την γιαγιά της

Η Αναστασία που έχει καταφέρει να κάνει πολλά βήματα στην καριέρα της παρά το νεαρό της ηλικίας της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση πως και η άλλη της γιαγιά έφυγε από την ζωή. Πέρυσι έχασε την άλλη γιαγιά της, στις 23 Αυγούστου 2022.

ANASTASIA

«Θα σε θυμάμαι όπως εγώ ξέρω. Σε ευχαριστώ για όλα… Από Αύγουστο σε Αύγουστο φύγατε και οι δύο γιαγιάδες μου… απίστευτο. Γιαγιά Αναστασία», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, στο μαύρο φόντο που δημοσίευσε σε story της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αναστασίας.

dimitra_1_2_3_4_5.jpg

Η Αναστασία είναι το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας!

Η 20χρονη Αναστασία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

1,5 χρόνο μετά το viral ξεκίνημά της στη δισκογραφία με τις «Αμαρτίες», μετράει ήδη 3 πολύ σημαντικά MAD Video Music Awards, ένα στο ξεκίνημά της (Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος) και δύο από την φετινή απονομή (Τραγούδι της Χρονιάς & Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Single).

Τα τραγούδια της ξεπερνούν τον αριθμό των 38 εκατομμυρίων streams στο Spotify και των από 80 εκατομμυρίων views στο YouTube, ενώ και τα 5 βίντεο κλιπ της έχουν βρεθεί στο Νο1 των YouTube Trends

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved