Συγκινεί η Κάκια Ιγερινού για την απώλεια του συζύγου της-Η τραγωδία πίσω από το θάνατο του ηθοποιού
Showbiz

Συγκινεί η Κάκια Ιγερινού για την απώλεια του συζύγου της-Η τραγωδία πίσω από το θάνατο του ηθοποιού

14 χρόνια έχουν περάσει από τον άδικο χαμό του ηθοποιού, Νίκου Γαροφάλλου με την ανάρτηση της συζύγου του, Κάκιας Ιγερινού να συγκινεί!

Σε μια από τις σπάνιες αναφορές της στα social media ηθοποιός και σεναριογράφος μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν κι έγραψε: «14 χρόνια πάντα μαζί και χώρια απ’ την απόσταση των άστρων. 19 Αυγούστου».

https://www.instagram.com/p/CwHu0yvo57c/

Ο ηθοποιός σύζυγός της έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2009 όταν ένα αυτοκίνητο τον παρέσυρε έξω από την εξοχική του κατοικία στο Λουτράκι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που επέφεραν το θάνατό του λίγες ημέρες μετά.

Igerinou.jpg

«Για μένα ήρθαν όλα απανωτά. Το 2008 πέθανε ο πατέρας μου και το 2009 σκοτώνεται ο Νίκος. Τον πρώτο χρόνο δεν ήθελα να έχω καμία επαφή με τον κόσμο. Δεν ήθελα να βλέπω, δεν ήθελα να ακούω, δεν ήθελα να μιλάω. Παρά το γεγονός ότι είχα την απόλυτη στήριξη του παιδιού μου, ήμουν σ' ένα χάος και σε ένα απόλυτο κενό. Τον δεύτερο χρόνο άρχισα με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να βγαίνω λίγο από το σπίτι. Τον τρίτο χρόνο αποφάσισα να μείνω με τη μητέρα μου, γιατί δεν άντεχα να ζω στο σπίτι που ήμουν με τον Νίκο. Εκεί ήταν όλη μας η κοινή ζωή. Μπορεί κάποιοι να αντιμετωπίζουν το πένθος πιο φιλοσοφημένα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το ζευγάρι είχε συνεργαστεί σε πλήθος σειρών με τον ίδιος να έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved