Ναυπλιώτου: Η επίτομη της κομψότητας ακόμη και στην παραλία! Έτσι έκανε μπούστο το παρεό της
Showbiz

Ναυπλιώτου: Η επίτομη της κομψότητας ακόμη και στην παραλία! Έτσι έκανε μπούστο το παρεό της

Τις διακοπές της στην Πάρο απολαμβάνει η Μαρία Ναυπλιώτου κι εμείς χαζεύουμε την απίθανη εμφάνισή της.

Γιατί όταν μια γυναίκα έχει γούστο, είναι σικάτη ακόμη και στην παραλία. Χώρια του ότι η ηθοποιός διαθέτει και κορμί «λαμπάδα»!

marianafpliotou_365484572_18384163333022589_239575376698432539_n.jpg

Στις νέες φωτογραφίες της που πόσταρε από το νησί, την είδαμε με το μαύρο της μπικίνι ενώ το πάνω μέρος είχε αντικαταστήσει θεϊκά με το παρεό της κάνοντας ένα αριστοτεχνικό δέσιμο στο στήθος! «Παρά θίν αλός ή αλλιώς όταν ερωτεύεσαι μία παραλία
#laggeribeach #paros #summer #sand #cyclades #greece», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτό της στη gallery

Όσο για τα μυστικά της;

«Επειδή είμαστε γυναίκες, η περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Η σωστή ενυδάτωση, το να αισθάνεσαι φωτεινό το πρόσωπο σου, το να φοράς μια κρέμα που εσύ αισθάνεσαι ότι σου κάνει καλό, όλα αυτά είναι μικρές απολαύσεις, μικρές πολυτέλειες που πάνε χέρι χέρι μαζί με τα σοβαρά, τα ουσιαστικά, τα δύσκολα, τα χαρούμενα, τα λυπημένα. Αυτά μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι επιπόλαια ή επιφανειακά. Όμως δεν είναι. Είναι πολύ σημαντικά κομμάτια που μας επιτρέπουν να είμαστε με καλή διάθεση, να κρατάμε ψηλά το ηθικό μας και την αισιοδοξία μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο σήμερα. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να παλέψουμε το αύριο όσο δύσκολο ή αβέβαιο είναι αυτό», έχει πει η ίδια στο Elle.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved