Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Οι αναρτήσεις της
Showbiz

Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Οι αναρτήσεις της

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Άνοδο παρουσιάζουν όπως φαίνεται εδώ και λίγες εβδομάδες τα κρούσματα κορονοϊού και αρκετοί βγαίνουν θετικοί στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το θερμόμετρο, όπου δείχνει τον υψηλό πυρετό της.

stavroula_copy_3.jpg

Μάλιστα το απόγευμα της, Κυριακής 20/8 η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε νέο story, όπου αποκάλυψε πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί και βρίσκεται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε:

STAVROULA2

Σταυρούλα Χρυσαειδή

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Χρυσαειδή για Survivor: «Ο οργανισμός μου δεν είχε προλάβει να συνέλθει από το προηγούμενο παιχνίδι»

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον πρώτο κύκλο στον οποίο συμμετείχε.

Η ίδια μίλησε για το Survivor All Star αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε για τρίτη φορά στο ριάλιτι.

«Η επαφή μου με τον κόσμο του Survivor ήταν αρκετά πρωτόγνωρη, η αλήθεια είναι. Δεν περίμενα τόση αγάπη, τόση ευγένεια και τόση πίστη προς εμένα από τον κόσμο. Μπορεί να είχα συμμετάσχει στο πιο πρόσφατο Survivor, αλλά είχα μπει εμβόλιμη και σε πολύ κόσμο δεν άρεσε αυτό. Ούτε και εμένα μου άρεσε, αλλά δεν είναι δική μας απόφαση αυτό», εξήγησε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Φέτος που μπήκα από την αρχή του παιχνιδιού, σίγουρα βοήθησε πολύ στο να με γνωρίσει ο κόσμος ακόμα καλύτερα και να δει τι πρεσβεύω και αν μπορώ να αντέξω τις δύσκολες συνθήκες στην αρχή. Το ευχαριστώ προς τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίζει ακόμα είναι πολύ λίγο», συμπλήρωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved