Λίνα Πρίντζου: Το ανατρεπτικό μανικιούρ της στην πιο ωραία φωτογραφία του καλοκαιριού της
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Το ανατρεπτικό μανικιούρ της στην πιο ωραία φωτογραφία του καλοκαιριού της

Ένα μοναδικό καλοκαίρι περνάει η Λίνα Πρίντζου!

Η όμορφη σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Πήλιο, οπού τις προηγούμενες ημέρες πέρασε μοναδικές στιγμές με τους επώνυμους φίλους της στήνοντας ένα απίθανο γλέντι για την ονομαστική εορτή της Δέσποινας Βανδή, που πλέον τείνει να γίνει παράδοση.

linaprintzou_358365218_1685841161850842_7162282923024189563_n-(1).jpg

Πριν τον αγαπημένο της προορισμό όμως η Λίνα Πρίντζου έκανε κι ένα πέρασμα από τα λατρεμένα της Κουφονήσια και από αυτή της την εξόρμηση κρατήσαμε μια υπέροχη φωτογραφία της.

Με τεράστιο ψάθινο καπέλο και ένα σικάτο μανικιούρ που το λες και ανατρεπτικό.

https://www.instagram.com/p/CtB4Z8HI9CH/

«Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σημαντικός γιατί επίσης ουσίας η συντροφικότητα, αυτή η φωλιά αγάπης που σε περιμένει μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι πολύ σημαντική. Νιώθω να με νοιάζονται και να με αγαπούν και είναι κάτι αναγκαίο, γιατί είναι πραγματικό, δεν είναι ψηφιακή αγάπη, δεν είναι likes και καρδούλες. Είναι το ουσιαστικότερο που θα πρέπει να αναζητεί κάποιος σε αυτή τη ζωή. Είμαστε εννέα χρόνια παντρεμένοι και 14 χρόνια μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα μετράμε. Ο χρόνος έχει περάσει και δεν έχουμε χάσει το χαμόγελο ή το χιούμορ μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Κάποια πράγματα στη ζωή είναι να συμβούν, είναι να συναντηθούν κάποιοι άνθρωποι, είναι από αυτά τα μαγικά της ζωής», έχει πει ο ηθοποιός για την όμορφη Λίνα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved