Η Ζενεβιέβ ήταν η πιο ανατρεπτική νύφη! Το boho νυφικό & το τεράστιο φούξια λουλούδι στα μαλλιά
Showbiz

Η Ζενεβιέβ ήταν η πιο ανατρεπτική νύφη! Το boho νυφικό & το τεράστιο φούξια λουλούδι στα μαλλιά

Την επέτειο του γάμου της γιόρτασε πρόσφατα η Ζενεβιέβ και με αφορμή αυτό, βρήκαμε τις νυφικές της φωτογραφίες.

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν ήταν μια νύφη σαν όλες τις άλλες. Ανατρεπτική και εξωτική θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί.

genevievevv_347439389_235994579055292_5286478720359683086_n.jpg

Δεν ακολούθησε την πεπατημένη, όπως εξάλλου κάνει γενικά στη ζωή της, δεν επέλεξε κλασσικό νυφικό με δαντέλες και πέπλα αφού αρκέστηκε σε ένα λευκό μάξι φόρεμα σε boho στιλ. Μακρύ, αέρινο σε ύφασμα δροσερό με μικρές λεπτομέρειες ενώ ολοκλήρωσε το bridal look της με ένα τεράστιο εξωτικό λουλούδι στα μαλλιά σε φούξια απόχρωση! Το μακιγιάζ της ελαφρύ και nude.

Μια νύφη διαφορετική και τόσο κούκλα!

Δες την στη gallery

«8 χρόνια παντρεμένοι, 17 χρόνια μαζί, μυριάδες στιγμές και όλα όσα θέλω είναι να γελάω μαζί σου», έγραψε η παρουσιάστρια με αφορμή την επέτειό τους, την οποία γιόρτασαν μαζί με τα παιδιά τους εκεί οπού περνούν τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CwD8vU2Iqrd/

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 16 χρόνια. Η γνωριμία μας έγινε σε ένα στούντιο φωτογράφησης… Δε γύρισα ποτέ στη θέση μου, έμεινα κάτω εκεί που ήταν κι αυτός και έκανα βόλτες μέχρι που του έπιασα συζήτηση. Τον ρώτησα που μένει και μου λέει, “Εξάρχεια”. Του είπα ότι είμαστε γείτονες, να επιστρέψουμε μαζί. Δεν είμαι από τα κοριτσάκια που θα περιμένω. Αν μου αρέσει κάτι θα το πάρω», έχει πει η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved