Λασκαράκη: Με απαράμιλλο στιλ στην Ιταλία – Οι εντυπωσιακές και φινετσάτες street εμφανίσεις της
Showbiz

Λασκαράκη: Με απαράμιλλο στιλ στην Ιταλία – Οι εντυπωσιακές και φινετσάτες street εμφανίσεις της

Μετά τις διακοπές της στην Κρήτη η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της, ταξίδεψαν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη ονειρεμένη Φλωρεντία.

Το ζευγάρι περνά μαγικές στιγμές με τους δυο τους να επισκέπτονται τα μνημεία της Ιταλικής πόλης, να απολαμβάνουν νοστιμιές και φυσικά να κάνουν βόλτες από το πρωί έως και το βράδυ. Και κάπως έτσι για μια ακόμη φορά η ηθοποιός βάλθηκε να μας τρελάνει με τις υπέροχες εμφανίσεις της.

vasolaskaraki_368585861_18383125177012217_8541155167154717038_n.jpg

Τι σύνολα, τι ολόσωμες φόρμες, τι φορέματα και όλα ένα προς ένα με την ίδια σε κάθε της ποστ να λαμβάνει δεκάδες θετικά σχόλια για τις επιλογές της. Η Βάσω εξάλλου διαθέτει στιλ και σιλουέτα που μπορεί να υποστηρίξει κάθε σύνολο!

Δες τις εμφανίσεις της στη gallery

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες.

laskaraki-(4).jpg

Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», έχει πει για τα μυστικά της σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved