Λίνα Πρίντζου: Το bridal look, το αποκαλυπτικό νυφικό και ο γάμος στη Βενετία
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Το bridal look, το αποκαλυπτικό νυφικό και ο γάμος στη Βενετία

Από τους πιο παραμυθένιους γάμους αυτός της Λίνας Πρίντζου και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη Βενετία πριν από 9 χρόνια.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και εμείς με αφορμή την πρόσφατη επέτειό τους θυμηθήκαμε πως η Λίνα ήταν μια από τις εντυπωσιακές νύφες που σίγουρα το νυφικό της έχει γράψει τη δική του ιστορία!

printzou-(1).jpg

Η Λίνα Πρίντζου για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της είχε επιλέξει ένα ολόλευκο νυφικό με δαντέλα και διαφάνειες ενώ highlight ήταν το σκίσιμο στο πόδι, που αναδείκνυε τα τόσο τα δίμετρα πόδια της όσο και … κόκκινο πεντικιούρ της. Το bridal look της ολοκλήρωσε με έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και ένα υπέροχο μακιγιάζ!

Δες την στη gallery

«Δούλευε στην τράπεζα και εγώ είχα βρεθεί εκεί ως πελάτης. Κάποια στιγμή, μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο… Μαθαίνεις σιγά-σιγά για τον άλλον, για τη ζωή του. Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε ‘’Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;’’. Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές. Η γιαγιά της μου είπε ‘’Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη’’.

printzou-(4).jpg

«Η Λίνα είναι συλλεκτικό κομμάτι. Είναι ένα πλάσμα που είναι βουτηγμένη μέσα στην καλοσύνη, στην αγνή αγάπη για τους ανθρώπους. Δεν αντέχει να βλέπει κάτι άσχημο και είναι χαμογελαστή πάντα. Αυτό που έχουμε και μας κρατάει τόσα χρόνια είναι ότι ξεχνιόμαστε μαζί», έχει πει ο ηθοποιός για τη γνωριμία και τη σχέση τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved