Παναγιώτα Βλαντή: Ο γάμος και τα σενάρια επιστροφής της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Ο γάμος και τα σενάρια επιστροφής της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Για τον έγγαμο βίο της, τα θεατρικά της σχέδια αλλά και για τα σενάρια επιστροφής της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Παναγιώτα Βλαντή.

«Είμαστε δύο χρόνια παντρεμένοι, όμως δεν έχω καταλάβει τον έγγαμο βίο. Δεν νιώθω παντρεμένη, νιώθω ερωτευμένη. Δεν νιώθω ότι έχω έναν ζυγό στο κεφάλι μου, το αντίθετο. Θέλει δουλειά η σχέση. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις πράγματα στον άλλο, να τον διεκδικείς και κυρίως να τον σέβεσαι να τον στηρίζεις», λέει η ηθοποιός στη Real

1675179065905-163015650-vladi-5.jpg

«Θεατρικά μπορώ να πω από τώρα ότι θα είμαι για δεύτερη σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το έργο «Πλατόνοφ» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία του Άντολφ Σαπίρο. Πραγματικά ανυπομονώ… Πάντα ο κόσμος είχε ανάγκη τις τέχνες στη ζωή του. Στο χέρι των δημιουργών είναι να προσελκύσουμε τον κόσμο. Εμείς οι ίδιοι φέρνουμε τον κόσμο στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Όταν σέβεσαι αυτό που κάνεις, πιστεύω ότι θα υπάρχει προσέλευση», λέει ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της απαντά στις φήμες που θέλουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» να επιστρέφουν στο MEGA με νέα επεισόδια.

1675170628009-371992971-vladi.jpg

«Αν θα κάνουμε κάτι (τηλεοπτικά), αυτό θα είναι κάτι καινούργιο. Δεν θα κάνουμε τα Μαύρα Μεσάνυχτα, γιατί τα πράγματα είναι ωραία όταν είναι στο peak τους. Κάποια στιγμή όντως συζητήθηκε αλλά τελικά καταλήξαμε πως δεν μπορεί να γίνει. Ίσως κάνουμε κάτι καινούργιο. Είναι πολύ καλά τα remake αλλά το συγκεκριμένο πρέπει να μείνει εκεί που το αφήσαμε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved