«Δικός μου» - Τα τρυφερά στιγμιότυπα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα
Showbiz

«Δικός μου» - Τα τρυφερά στιγμιότυπα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

Μια ανάρτηση όλο έρωτα έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία είναι full in love με τον Χρήστο Μάστορα.

Το ζευγάρι, που στην αρχή κρατούσε την προσωπική του ζωή σαν επτασφράγιστο μυστικό, έπαψε να κρύβεται και οι αναρτήσεις με τρυφερά τους στιγμιότυπα διαδέχονται η μία την άλλη.

Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα μικρό βίντεο στο οποίο την είδαμε μαζί με τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα, με μαγιό, να μπαίνουν πιασμένοι χέρι - χέρι στη θάλασσα.

vf.png

«Δικός μου», σημείωσε επάνω στο βίντεο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και όπως βλέπετε και στα σχετικά στιγμιότυπα λιώνει ο ένας για τον άλλο.

«Χάνω τον έλεγχο όταν δεν είσαι κοντά μου», σημειώνει επίσης.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί όμως στην αρχή της σχέσης τους ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν κάτι, απέφευγαν να απαντήσουν. Πλέον δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους και καθώς είναι σίγουρη για τη σχέση τους, δεν κρύβονται και μας δείχνουν στιγμές από την καθημερινότητά τους.

x.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved