Ξεσπά η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά της Σοφίας Βογιατζάκη: «Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία»
Showbiz

Ξεσπά η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά της Σοφίας Βογιατζάκη: «Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία»

Οι δηλώσεις που έκανε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή Καλοκαίρι #Yes για τον Γιώργο Κιμούλη εξόργισαν την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία ξέσπασε μέσα από τα social media.

Θυμίζουμε πως η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πολύ καλά. “12 τη νύχτα” του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Γιώργου Κιμούλη, παίζει κιόλας ο γλυκός μου. Την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την παράσταση.

Τι να πω για τον Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου.

paliospirou.joanna_358112094_18357837883068186_1055535191902284369_n.jpg

Αν με ρωτήσεις ποιο όνομα μου έρχεται για το θέατρο, είναι “Γιώργος Κιμούλης”».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε αρχικά στο Instagram:

«Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί εγώ θα τρελαθώ… 1. Βγαίνει η συγκεκριμένη και στηρίζει έναν άνθρωπο που ασκεί βία σε ανθρώπους; 2. Πηγαίνουν άνθρωποι και χαραμίζουν χρόνο και χρήμα για να δούνε δική του παράσταση; 3. Μας νοιάζει αν είναι καλός σκηνοθέτης ή ηθοποιός από τη στιγμή που καταστρέφει ανθρώπινες ζωές;».

paliospyrou.png

Λίγη ώρα μετά έγραψε: «Εκτός από αυτό, επιτρέπεται ελληνικό μέσο ενημέρωσης να προβάλλει στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα πρωταγωνιστές είτε καταδικασμένους εγκληματίες και βιαστές είτε υπό έρευνα; Απορώ ποιος κάθεται και παρακολουθεί αυτό το πρόγραμμα με αυτά τα πρότυπα ανθρώπων».

paliospoyrou.png

Και τέλος σημείωσε: «Και προφανώς μιλάω ως θύμα. Σταματήστε με την αφέλεια και την αδιαφορία σας να καλλιεργείτε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να δρουν οι εγκληματίες. Δείξτε προτίμηση και δώστε προβολή σε ανθρώπους που τουλάχιστον δεν θα τη χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλό είναι. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι. Αυτά».

paliospoyrou3.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved