Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στην Πάρο χέρι – χέρι με τον σύντροφό της! Ο λόγος που κρύβει το πρόσωπό του
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Στην Πάρο χέρι – χέρι με τον σύντροφό της! Ο λόγος που κρύβει το πρόσωπό του

Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και φυσικά δεν είναι μόνη!

Μετά τις εξορμήσεις της σε Κουφονήσια και Σαντορίνη, η πρώην παίκτρια του Survivor, απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάρου παρέα με τον σύντροφό της.

papadopoulou_evridiki_366289054_18110250028319994_6882348378308892454_n.jpg

Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη απαθανατίστηκε σε βραδινή της έξοδο να κρατιούνται χέρι χέρι εξερευνώντας τα σοκάκια του όμορφου Κυκλαδίτικου νησιού.

Η Ευρυδίκη φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της. Όπως θα έχεις παρατηρήσει η Ευρυδίκη ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπό του, αφού σε κάθε φωτογραφία βάλει ένα στικεράκι. Προφανώς η όμορφη Ευρυδίκη θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, ίσως να φοβάται και το "μάτι" - δεν έχει περάσει και λίγα- σίγουρα τους λόγους γνωρίζει η ίδια καλύτερα.

Δες τους μαζί στη gallery

Σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένη και θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια, δηλώνει η πρώην παίκτρια του Survivor ενώ αποκάλυψε την πλαστική που έκανε στο στήθος της μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Είμαι µια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο», είπε αποκαλύπτοντας πως: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved