Αθηνά Καμπάκογλου: Ο ηθοποιός σύζυγός της και ο έρωτάς τους: «Ο Χάρης είναι η εστία μου»
Showbiz

Αθηνά Καμπάκογλου: Ο ηθοποιός σύζυγός της και ο έρωτάς τους: «Ο Χάρης είναι η εστία μου»

Με την ειλικρίνεια που πάντα την χαρακτηρίζει, η Αθηνά Καμπάκογλου άνοιξε την ψυχή της και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της και ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας της.

Γιατί έχετε επιλέξει να κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να στοιχίζει στην καριέρα σας;

Ε, δεν νομίζω ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί και κανέναν (γέλια). Μάλλον η ακρίβεια και το σύστημα Υγείας απασχολούν τον ελληνικό λαό!

Ο έρωτας με τον ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ ήταν κεραυνοβόλος; Τι ήταν αυτό που ερωτευτήκατε σε εκείνον;

Υπήρξε έντονη έλξη από την αρχή. Ο Χάρης είναι ένας ωραίος άνδρας, αλλά για μένα το πιο ερωτεύσιμο στοιχείο του, είναι το υποκριτικό του ταλέντο. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επίσης έχει ένα πολύ μεγάλο ρεπερτόριο, είναι πολύ καλός στην πρόζα, στην κωμωδία, αλλά και στο αρχαίο δράμα. Θεωρώ ότι πολύ λίγοι μπορούν να σταθούν τόσο καλά σε όλες τις εκφάνσεις της θεατρικής τέχνης.

akampakoglou_35575726_238297630293024_843595795285409792_n.jpg

Ποιο είναι το μυστικό με το οποίο κρατάτε ζωντανή τη φλόγα της αγάπης σας;

Νοιάζεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον, κάνουμε καλή παρέα τα δυο μας, γελάμε πολύ, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Ήμασταν πάντα μαζί σε όλα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ο Χάρης είναι η εστία μου. Πάντως η αγάπη καλλιεργείται, αν σε ενδιαφέρει, τον φροντίζεις τον κήπο σου.

Υπάρχει ζήλια στη σχέση σας;

Όχι! Υπάρχει μια ελευθερία, ο συναισθηματικός «πνιγμός» είναι κάτι αποκρουστικό. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το συναίσθημα, το θεωρώ πολύ φθηνό. Φυσικά και το έχω νιώσει, αλλά δεν αφήνω την σπίθα να γίνει πυρκαγιά, το διαχειρίζομαι και φεύγει. Πολλή αρρώστια η ζήλια, μεγάλο βαρίδι!

akampakoglou_35998554_898840106984736_2734239398257229824_n.jpg

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που μπορεί να σας έδεσε ακόμη περισσότερο;

Οι δυσκολίες ενώνουν τους ανθρώπους, βρήκα παρηγοριά και βρήκε παρηγοριά, ο ένας στον άλλον. Οι απώλειες ανθρώπων, τα προβλήματα υγείας, οι οικονομικές δυσκολίες. Η στυγνή καθημερινότητα που όταν την μοιράζεσαι μπορεί να γίνει και όμορφη…

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved