Στάθης Αγγελόπουλος: «Η ευθύνη του ονόματός μου ήταν και είναι τεράστια»
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Στάθης Αγγελόπουλος: «Η ευθύνη του ονόματός μου ήταν και είναι τεράστια»

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του. Δεν ντρέπεται για την τσιγγάνικη καταγωγή του και μιλά πάντα με σεβασμό και συγκίνηση για τον αείμνηστο πατέρα του, Μανώλη Αγγελόπουλο.

Θεωρείτε ότι πάνω σας κουβαλάτε μια βαριά ιστορία; Σας γεμίζει ευθύνη και άγχος, ώστε να κάνετε σωστά βήματα στην καριέρα, σας αλλά και να ανταπεξέλθετε στις προσδοκίες που δημιουργεί το όνομα του πατέρα σας;

Άγχος μεγάλο! Είτε λεγόμουν Αγγελόπουλος είτε όχι, θα υπήρχε, γιατί είμαι ένας χαρακτήρας που του αρέσει το σωστό, το απόλυτο, το τέλειο. Αν και γνωρίζω ότι το τέλειο δεν υπάρχει. Έχω προσπαθήσει όμως και επειδή λέγομαι Αγγελόπουλος, η ευθύνη και το άγχος ήταν δύο φορές μεγαλύτερα. Είχα να αγκαλιάσω τον κόσμο που αγάπησε τον πατέρα μου και να συγκριθώ από αυτόν! Τα κατάφερα πιστεύω. Η ευθύνη ήταν και είναι τεράστια.

201902031840500.5894_STATHIS_AGELOPOYLOS_222019.jpg

Ποια στοιχεία σας δίδαξε το σχολείο που λέγεται «Μανώλης Αγγελόπουλος»;

Πρώτα, πρώτα μου δίδαξε ηθική, να είμαι καλός άνθρωπος στην κοινωνία, να είμαι καλός τραγουδιστής και καλός συνάδελφος. Αυτές ήταν οι τρεις συμβουλές που πήρα από τον πατέρα μου, τις οποίες τηρώ μέχρι τώρα και πάνω απ’ όλα, επειδή μου μετέδωσε και το συναίσθημά του, είμαι συναισθηματικός τύπος, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πειράξω άνθρωπο και να του κόψω το μεροκάματο ή να του μιλήσω άσχημα. Αν έχει συμβεί κάποια στιγμή, που δεν έχει, μπορεί κάποια παιδιά που έχουμε δουλέψει μαζί να αισθάνθηκαν ότι εγώ είμαι η αιτία που έχουν φύγει ότι δεν τους έδωσα παραπάνω χρόνο να τραγουδήσουν κτλ, νομίζω ότι ήταν σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματος. Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια πρόθεση για κάποιον συνάδελφο. Δεν είναι εύκολο ξέρεις να έχεις αυτό το όνομα. Μπορεί να είσαι ταλαντούχος, αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις πόρτες. Πρέπει πάντα να αποδεικνύω ότι αξίζω και να συγκρίνομαι. Όταν πάω κάπου, δεν μου λένε: πες το «Κρύψε με στην αγκαλιά σου» ή «Το ζήσαμε». Μου λένε: θα μας πεις «Τα μαύρα μάτια σου»; Έχω αποδεχτεί το όνομά μου, ότι ο πατέρας μου είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα σ’ αυτή τη χώρα.

201902031845060.5927_STATHIS_AGELOPOYLOS_222019.jpg

Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας σας, βοηθούσε πολύ κόσμο που είχε ανάγκη;

Ο πατέρας μου ήταν large. Έβγαζε χρήματα, έδινε χρήματα. Πήγαινε κάποιος και του έλεγε: Μανώλη μου, θέλω να παντρέψω την κόρη μου, αλλά δεν έχω χρήματα. Είχε πάρει αυτοκίνητο, είχε πάρει δώρα. Βοηθούσε τον κόσμο που είχε πραγματικά ανάγκη. Έχει βοηθήσει ανθρώπους που είχαν ανάγκη να κάνουν κάποιο χειρουργείο. Είχε καρδιά μάλαμα ο πατέρας μου.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved