Σάκης Αρσενίου: «Καθημερινά καιγόμαστε και ξυπνάμε κάνοντας την προσευχή μας»
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: «Καθημερινά καιγόμαστε και ξυπνάμε κάνοντας την προσευχή μας»

Το δικό του μήνυμα αγανάκτησης έγραψε ο Σάκης Αρσενίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τις πυρκαγιές. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, ζητά από τον κόσμο, να προσεύχεται για να παίρνει δύναμη για όλα αυτά τα κακά που συμβαίνουν γύρω μας.

«Καθημερινά καιγόμαστε και ξυπνάμε κάνοντας την προσευχή μας να τελειώσει αυτή η τραγική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.
Μέσα μας υπάρχει ένα άπειρο, που είναι η ψυχή. Έξω μας υπάρχει ένα άλλο άπειρο, που είναι ο Θεός. Η ένωση των δύο απείρων είναι η προσευχή.

Η λιτανεία είναι ένα είδος μαζικής προσευχής. Προσευχή ή λιτανεία ή όποιου άλλου είδους μαζική παράκληση δεν σημαίνει παραίτηση από κάθε δραστηριότητα. Ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει στροφή της προσοχής στο πρόβλημα, συζήτηση, αναζήτηση λύσης και λήψη αποφάσεων.

sakisarseniou_official_360108578_18387461008029781_9084938673623805666_n.jpg


Η ελπίδα είναι, λέγεται, το τελευταίο συναίσθημα που εγκαταλείπει τον άνθρωπο, όταν κάθε λογική διέξοδος είναι αποκλεισμένη. Η πίστη είναι το κίνητρο για εμμονή σε ένα σκοπό και η χρονική διάρκεια μιας προσπάθειας μπορεί να αντισταθμίσει μια ισχυρή αντίξοη δύναμη.


Μόνο όλοι μαζί μπορούμε στα δύσκολα. Μόνο ενωμένοι θα έχουμε αποτέλεσμα. Μην ψάχνετε εξιλαστήρια θύματα στις δύσκολες καταστάσεις. Ας βρούμε τη λύση και όταν με το καλό όλα αυτά λήξουν ας πάρουμε μέτρα για το μέλλον. Όχι άλλες φωτιές. Όχι άλλες καταστροφές αλλά όλοι μαζί σε αυτό. Όλοι ενωμένοι. Να προσεύχεστε. Μόνοι και μαζί με άλλους», έγραψε ο Σάκης Αρσενίου.

Δείτε την ανάρτησή του:

arseniou.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved