Τάμτα: Πόσο χρόνο καταναλώνει για μια καθημερινή εμφάνιση; Η απάντησή της... εκπλήσσει!
Showbiz

Τάμτα: Πόσο χρόνο καταναλώνει για μια καθημερινή εμφάνιση; Η απάντησή της... εκπλήσσει!

Για την «απρόβλεπτη» ζωή της αλλά και για τα μυστικά του στιλ της μίλησε η Τάμτα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Τι χρειάζεται μια γυναίκα για να έχει στυλ;

«Προσωπικότητα! Τα λεφτά δεν κάνουν το στυλ. Βέβαια, αν έχεις και γούστο και χρήματα, η κατάσταση διευκολύνεται. Εμένα μου αρέσει να ψάχνω παλιά πράγματα και, όταν ανακαλύπτω θησαυρούς, ικανοποιούμαι περισσότερο απ’ ό,τι αν έμπαινα σε ένα μεγάλο οίκο. Η μισή γκαρνταρόμπα μου είναι από flea market. Στα ταξίδια μου χάνομαι εκεί και οι φίλοι μου παραπονιούνται, αλλά, όταν βλέπουν τις αγορές μου, ενθουσιάζονται».

officialtamta_343290556_1143179506514197_2000902355606363705_n.jpg

Πόσο χρόνο καταναλώνεις για μια καθημερινή εμφάνιση και πόσο για μια επίσημη;

«Για μια καθημερινή μου εμφάνιση, δεν σκέφτομαι πολύ. Είμαι εντελώς άβαφη και με τα μαλλιά μου όπως να ‘ναι. Υπάρχουν όμως και ημέρες που, ανάλογα με τη διάθεσή μου, θέλω να κάνω ένα τσακ παραπάνω. Αν όμως πρέπει να πάω κάπου και επιθυμώ, για παράδειγμα, ένα ανδρόγυνο look, μπαίνω στο ρόλο. Έχω παίξει πολύ με την εικόνα μου, έχω κάνει πολλές εμφανίσεις και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Πολλές έχουν αποτυπωθεί ως εναλλακτικές, αλλά υπήρξαν και πολλές κλασικές. Πάντα στη μνήμη μένει το ιδιαίτερο. Είμαι υπερήφανη για τις εμφανίσεις μου. Όταν βρέθηκα στο Φεστιβάλ Καννών, δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη, αλλά ήμουν χαρούμενη, κι ας μη με γνώριζε κανείς. Το ότι ζούσα τέτοιες στιγμές με έκανε να σκεφτώ την απρόβλεπτη πορεία της ζωής και συγκλονίστηκα».

officialtamta_351936705_786214156489138_9053942463549975847_n.jpg

Η ζωή σου είναι απρόβλεπτη;

«Πολύ! Λέω ότι έχω ζήσει τρεις ζωές λόγω όσων μού έχουν συμβεί. Ο πρώτος κύκλος ήταν τα πολύχρωμα παιδικά μου χρόνια εξαιτίας της καταγωγής μου και των συνθηκών στη χώρα μου. Υπήρχαν χαρά και δυσκολία ταυτόχρονα. Ο δεύτερος όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, μια άλλη συνθήκη. Ο τρίτος όταν άλλαξα χώρα και πήρε η ζωή μου αυτή την πορεία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου. Το λέω πια, σε αντίθεση με παλαιότερα. Με βοήθησε πολύ η καραντίνα, στη διάρκεια της οποίας, όπως πολύς κόσμος, έμεινα με τον εαυτό μου και δούλεψα με το μέσα μου, τη δημιουργικότητά μου αλλά και την επαγγελματική μου υπόσταση. Το κλιπ του «Σ’ αγαπώ» το γύρισα στο σπίτι με ένα κινητό και τον Πάρι (σ.σ. Πάρις Κασιδόκωστας, ο σύντροφος της τραγουδίστριας) να βιντεοσκοπεί υπό τις οδηγίες μου. Ευτυχώς, δεν είναι άσχετος! (γέλια).», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved