Ιωάννα Σιαμπάνη: Απαθανατίζει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο με τον γιο τους στην παραλία
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Απαθανατίζει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο με τον γιο τους στην παραλία

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές βιώνουν η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Ο γιος του ζευγαριού ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του και μάλιστα βαπτίστηκε πριν από μερικούς μήνες με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο μικρός που πήρε το όνομα “Φώτης” δίνει άλλο νόημα στην καθημερινότητα της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Οκτώβριο του 2022 και από τη μέρα που ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, δείχνει να έχει δεθεί ακόμη περισσότερο.

1685945448108-848292511-siampani.jpg

Οι τρεις τους απολαμβάνει την κάθε στιγμή της νέας οικογενειακής του ζωής και αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές.

Σήμερα, η Ιωάννα Σιαμπάνη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το My Style Rocks, δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της Τζίμη Σταθοκωστόπουλου να παίζει με τον γιο τους στην παραλία.

«Οι άντρες της ζωής μου» έγραψε.

siampani23.jpg

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε μιλήσει για τη δυνατή φιλική σχέση που συνδέει τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και την ίδια με τον Νίκο Οικονομόπουλο η οποία κατέληξε να γίνει κουμπαριά μιας και ο τραγουδιστής βάφτισε τον γιο τους.

«Ο Νίκος είναι πάρα πολύ φίλος μας, κυρίως του άντρα μου (σ.σ. Τζίμης Σταθοκωστόπουλος), πολύ συναισθηματική και δεμένη φιλία γιατί έχει ανθίσει μέσω της πίστης τους» είπε αρχικά στην εκπομπή Γεια σου και συνέχισε:

«Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλοί χριστιανοί, πηγαίνουν μαζί σε θρησκευτικούς προορισμούς. Τις ώρες που βρίσκονται στις εκκλησίες ξεγυμνώνονται. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πηγαίνει στο Άγιο Όρος και ο άντρας μου και τους ένωσε και ένας πνευματικός στην ιερά μονή του Αγίου Νεκταρίου όπου πηγαίνουν στις αγρυπνίες, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους φίλους μας».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved