Κωνσταντίνα Φωκά: H θετή κόρη του Σπύρου Φωκά ποζάρει με τον πατέρα της από το κέντρο αποκατάστασης
Showbiz

Κωνσταντίνα Φωκά: H θετή κόρη του Σπύρου Φωκά ποζάρει με τον πατέρα της από το κέντρο αποκατάστασης

Στην Ελλάδα επέστρεψε η θετή κόρη του Σπύρου Φωκά, Κωνσταντίνα για να συναντήσει τον σπουδαίο ηθοποιό ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα.

Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας πρόσφατα γιόρτασε τα 86α γενέθλιά του.

Στο πλευρό του η σύζυγός του, Λίλιαν, που δεν φεύγει στιγμή από κοντά του. Η ίδια μοιράζεται συχνά υλικό με τον γνωστό ηθοποιό ενημερώνοντας έτσι το κοινό που τον λάτρεψε από τη Μεγάλη οθόνη.

Η θετή κόρη του ηθοποιού, Κωνσταντίνα Φωκά του έχει μεγάλη αδυναμία και ήρθε στην Ελλάδα για να τον συναντήσει.
Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. "Θα το περάσουμε και αυτο!" έγραψε στη λεζάντα.

369652871_10229674408754987_4245995247315692919_n.jpg

Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα μετά το εξιτήριο που πήρε, αφού πέρασε τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου στην Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα Φωκά ασχολείται επίσης με το θέατρο. Σε συνέντευξη της το 2016 είχε μιλήσει για το κομμάτι της υποκριτικής.

- Θυμάσαι τον εαυτό σου κοριτσάκι να τρέχεις στα θέατρα;
«Θυμάμαι να νιώθω άνθρωπος του θεάτρου, να θέλω να βοηθήσω. Το ένιωθα σαν το σπίτι μου. όταν ήμουν μικρή, στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά είχε μια παιδική παράσταση και ήθελα να είμαι κάθε Σαββατοκύριακο εκεί. Όχι μόνο να βλέπω την παράσταση, αλλά να δουλεύω μέσα στο θέατρο»

- Έτσι, μπαίνει το μικρόβιο;
«Να, αλλά το κρατούσα για μένα. Έβγαζα μια άρνηση γιατί είχε ταλαιπωρηθεί λίγο η μητέρα μου και δεν ήθελα να ταλαιπωρηθώ κι εγώ. Το καταπίεζα. Ενώ ήθελα πάρα πολύ να το κάνω, έβαλα άλλες προτεραιότητες μπροστά. Πρώτα να σπουδάσω, να έχω ένα πτυχίο και από εκεί και πέρα να κάνω την τρέλα μου και το όνειρό μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved