Ζένια Μπονάτσου: Εκτός από το όνομα έχει & τη χάρη της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη! Οι πόζες με μαγιό
Showbiz

Ζένια Μπονάτσου: Εκτός από το όνομα έχει & τη χάρη της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη! Οι πόζες με μαγιό

Οι φωτογραφίες της Ζένιας Μπονάτσου μετά από καιρό στο Instagram της.

Και δεν είναι απλές φωτογραφίες αφού πόζαρε με το μαγιό της και με τέτοια χάρη που μας θύμισε τη γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη! Η Ζένια Μπονάτσου είναι η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου.

1692975476102-993240620-zenia.webp

Εκτός από το όνομα της αξέχαστης ζωής αφού βαφτίστηκε Ζωή- Ελένη, πήρε και τη χάρη της αλλά και το ταλέντο της. Η Ζένια Μπονάτσου στα 26 της είναι μια κούκλα και αν και οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είναι ελάχιστες εύκολα κανείς διακρίνει τα υπέροχα χαρακτηριστικά που έχει πάρει τόσο από τους γονείς της όσο και από τη γιαγιά της.

Η Ζένια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και μας χάρισε μερικές υπέροχες φωτογραφίες της φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι!

Δες την στη gallery

H Zένια έχει σπουδάσει υποκριτική στη δραματική σχολή "Ίασμος" ενώ όνειρό της είναι να κάνει θέατρο και τηλεόραση. Η ίδια φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη γιαγιά της.

1692975539885-874995163-zenia.jpg

Έχεις κληρονομήσει κάτι από τον χαρακτήρα της;

Αυτό που μου λένε όσοι μας γνώριζαν είναι ότι είμαστε και οι δύο απόλυτες στις απόψεις μας και ισχυρογνώμονες. (Γελάει.)

Έχεις κρατήσει κάποιο από τα προσωπικά της αντικείμενα;

Πολλά. Και ρούχα και αξεσουάρ. Καταρχάς, έχω κρατήσει την ταμπακιέρα της με τα τελευταία επτά τσιγάρα που είχε στην τσάντα της και δεν πρόλαβε να τα καπνίσει. Επειδή η γιαγιά μου ήταν λάτρις του τσιγάρου, η ταμπακιέρα της ήταν σαν προέκταση του χεριού της. Έχει ξεφτίσει λίγο στην άκρη γιατί τη χρησιμοποιούσε συχνά, αλλά για εμένα συμβολίζει τις στιγμές που χαλάρωνε, γι’ αυτό και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Και επειδή της άρεσε να φοράει δύο ίδια βραχιόλια στο δεξί και στο αριστερό χέρι, έχω κρατήσει και δύο λευκά δερμάτινα περικάρπια, γιατί το λευκό ήταν το αγαπημένο της χρώμα. Αυτά τα δύο αντικείμενα είναι για εμένα πολύ σημαντικά και κάθε φορά που τα κοιτάζω τη φέρνω κατευθείαν στο μυαλό μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved